Monday, January 16, 2017

Dapatkan Kembali Duit Anda Apabila Membeli-Belah Di Shopback

Aku pasti ramai yang suka membeli-belah secara online. Shopping online ni mudah sebenarnya. Cari dan pilih je barang yang kita suka tu. Dah jumpa yang berkenan di hati terus bayar. Lepas tu tunggu je parcel sampai depan tangga. Tak payah dah susah-susah nak keluar pergi bandar cari barang yang kita nak tu. Segalanya di hujung jari sahaja. Paling penting membeli-belah secara online jimat hokeyy. Bila sebut pasal jimat ni kan, korang mesti suka apabila selesai sahaja membuat pembayaran tetapi korang boleh dapatkan kembali duit korang tu. Haaa.. Macam mana tu yer? Korang boleh dapatkan kembali duit korang apabila membeli-belah di Shopback. Menarik bukan? Aku akan terangkan pada korang macam mana untuk dapatkan kembali duit korang tu apabila membuat pembelian di Shopback. 

Dapatkan Kembali Duit Anda Apabila Membeli-Belah Di Shopback


Dapatkan Kembali Duit Anda Apabila Membeli-Belah Di Shopback


Mesti korang tak percaya kan apabila membeli-belah di Shopback, korang akan dapat kembali duit korang tu. Melalui Shopback ini, ia akan memberikan pulangan tunai sehingga 30% kepada pelanggan apabila anda membeli-belah di 1000 stor online. Jadi, Shopback telah menghubungkan penjual dan pembeli dengan sistem ganjaran yang menguntung kedua belah pihak. Menariknya lagi apabila membeli-belah di Shopback ni, penjual online yang membuat keuntungan dari pembeli akan memberi komisyen kepada ShopBack. Kemudian, ShopBack akan berkongsi komisyen ini dengan pembeli, yang akan menerimanya dalam bentuk pulangan tunai. Best kan kalau dapat balik pulangan tunai yang sudah kita gunakan itu? 



Terdapat pelbagai perkhidmatan secara online yang terdapat di Shopback seperti Hotels.com, AirAsia, eBay, HipVan dan banyak lagi rangkaian online shopping serta perkhidmatan yang bekerjasama dengan Shopback ini. Nak tahu macam mana cara nak membeli-belah di Shopback? Aku akan tunjuk cara-cara untuk membeli-belah di Shopback ini. 


Cara-cara Membeli-Belah di Shopback


Mula-mula sekali korang kena Sign Up Shopback terlebih dulu dan selepas itu korang boleh membeli-belah dari pelbagai kategori seperti Fashion, Travel, Food & Beverage, Electronics, Lifestyle dan macam-macam lagi. Terdapat lebih dari 500 kedai online di Shopback ini. Korang boleh pilih mana-mana sahaja yang korang suka. 



Korang pilih mana-mana perkhidmatan online yang ingin digunakan. Sebagai contohnya, untuk membeli tiket flight aku memilih AirAsia dan hanya klik sahaja di kotak kecil AirAsia. Selepas itu ia akan keluar kotak kecik dan korang klik "Shop Now". Seterusnya, ia akan dibawa ke laman web AirAsiaGo.




Bila sudah ke halaman tersebut, boleh la nak booking tiket flight mengikut tarikh yang kita nak. Senang kan? 



Setelah membuat pembayaran di laman web tadi, rebat tunai anda secara automatik akan dimasukkan ke dalam akaun ShopBack anda dalam masa beberapa hari. Setelah ditebus, duit anda tadi boleh "cashed out" melalui pemindahan ke akaun bank tempatan anda.

Untuk lebih detail lagi mengenai cara menggunakan Shopback ini, korang boleh tengok video di bawah.




Menarikkan membeli-belah melalui Shopback ni. Boleh dapat balik duit kita tu. Korang yang berminat untuk menggunakan Shopback ni boleh daftar akaun anda di SINI.


Wednesday, January 11, 2017

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Hai korang. Dari tak tahu nak buat entry pape aku nak join giveaway dari blog Lyssa Faizureen. Hihihi. Jom korang memeriahkan lagi Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my



Syarat giveaway ini ialah perlu memilih 5 barangan yang paling aku ingin dapatkan di nile.com.my sempena Chinese New Year Megasales Items. Nak tahu apakah barangan idaman aku? Jom tengok.


1)

Product: Traveler BackpackCNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 17/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 190 units only


2)


Product: Storage BoxCNY2017 Sales price: RM9.90
Date: 19/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only


3)


Product: CardiganCNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only


4)


Product: Haniya BlouseCNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 units only



5)


Product: High-Heel SandalCNY2017 Sales price: RM9.90
Date: 13/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only



Haa.. Aku dah pilih barang pilihan aku.. Korang pun meh la pilih jugak.. Meh join giveaway kat blog Lyssa Faizureen ni.. Kalau nak join boleh klik SINI yer. Tarikh tutup 26 Januari 2017 jam 11:59pm.






Friday, January 6, 2017

Sertai Contest #GooseySelfie Oleh MyTown Shopping Centre

Hai semua. Aku ada berita gembira buat korang yang suka shopping. Buat pengetahuan korang, sebuah shopping mall yang bakal di buka di sekitar Kuala Lumpur iaitu MyTown Shopping Centre. Haaa, yang menariknya lagi sempena pembukaan MyTown Shopping Centre mereka menganjurkan contest #GooseySelfie dan menawarkan hadiah yang sangat lumayan. Aku pasti bila korang dapat tahu je hadiah yang bakal dimenangi, mesti korang nak turut serta dalam contest ni. Agak-agak korang kat mana lah yer MyTown Shopping Centre ni dan macam mana nak sertai contest #GooseySelfie ni? 

Sertai Contest #GooseySelfie Oleh MyTown Shopping Centre


MyTOWN Shopping Centre


Mesti korang tak sabar kan nak terjah MyTown Shopping Centre ni? MyTown Shopping Centre akan mula beroperasi pada awal tahun 2017 yang mana ianya terletak bersambung dengan IKEA Cheras. Jadi, korang yang sememangnya kaki shopping ni memang kena terjah la MyTown Shopping Centre ni sebab terdapat pelbagai kedai yang akan dibuka di sini. 


Sertai Contest #GooseySelfie Oleh MyTown Shopping Centre


Haaa.. Aku pasti yang ini akan lebih menarik perhatian korang semua. Buat pengetahuan korang, MyTown Shopping Centre telah menganjurkan satu pertandingan #GooseySelfie untuk korang yang kaki selfie ni.  Hadiah dia sangat lah lumayan hokeyy. Korang berpeluang memenangi wang tunai lebih dari RM10 000. Perghhhh. Memang masyuk laa oiii sape yang menang ni. Setiap minggu 10 peserta akan dipilih sebagai pemenang. Ada peluang la kan korang nak menang kalau join contest #GooseySelfie ni. Tapi macam mana nak join yer? Untuk korang semua, aku beritahu cara-cara untuk menyertainya. Honk Honk..




Cara menyertai Contest #GooseySelfie:

  1. Sila ke laman web https://www.gooseyselfie.com.my/
  2. Klik “Join Now”
  3. Baca arahan yang diberikan dan klik “Start”
  4. Login masuk dengan menggunakan akaun Facebook anda
  5. Jawab satu soalan dan klik "Confirm". Kemudian upload gambar selfie yang sedia ada atau dengan menggunakan kamera webcam
  6. Tambah elemen "goose" pada gambar selfie korang
  7. Bila dah siap klik “Submit”
  8. Akhir sekali “Share on Facebook” dan gunakan #GooseySelfie

Sertai Contest #GooseySelfie Oleh MyTown Shopping Centre


Tengok tu. Aku pun dah join tau. Siap hantar dua penyertaan lagi dan siap ada Goose Squad Name lagi tau. Goose Squad Name aku ialah "Lucy Goosey" dan satu lagi ialah "Mother Goose". Nanti bila korang dah join contest #GooseySelfie ni, korang juga akan ada Goose Squad Name sendiri tau.

Jom join contest #GooseySelfie sekarang. Manalah tahu rezeki korang nak menang hadiah. Layari laman web https://www.gooseyselfie.com.my/ untuk menyertainya. 


Wednesday, January 4, 2017

Lirik Lagu Menanti Janji (OST Biar Aku Jadi Penunggu) - Ronnie Hussien

Hai korang. Korang tengok drama terbaru TV3 di slot akasia? Alaaa, drama baru yang menggantikan 7 Hari Mencintaiku tu. Tengok tak? Drama terbaru sekarang ni ialah Biar Aku Jadi Penunggu yang merupakan adaptasi dari novel juga. Drama ini telah dilakonkan oleh Janna Nick dan Asyraf Muslim sebagai pelakon utama. Aku tengok jugak la cerita ni. Macam sedih sikit jalan cerita Biar Aku Jadi Penunggu ni. Drama yang penuh dengan emosi gituuu. Wahhh. Kemain aku ni. Hahaha. Tapi aku bukan nak cerita pasal drama ni kat korang. Yang aku nak cerita ialah OST Biar Aku Jadi Penunggu ni haaa. Lagu dia pun sedih oiii.. Lagu Menanti Janji ini telah dinyanyikan oleh Ronnie Hussien merupakan OST Biar Aku Jadi Penunggu. Jadi, aku nak kongsikan dengan korang lirik lagu Menanti Janji ni. Sila lah hayati lirik ini yer. 


OST Biar Aku Jadi Penunggu

Lirik Lagu Menanti Janji (OST Biar Aku Jadi Penunggu) - Ronnie Hussien


Telah lama ku rasa sebegini
Meniti masa silih berganti
Ku harapkan engkau datang
Kepadaku walau sekadar mimpi

Ku coba untuk mengejar kamu
Makin ku genggam ia terlerai
Sedari diri kian menjauh 
Jauh.. Terpisah dari diri kamu

Biar hatiku menanti
Biar ku terus menunggu
Di dalam kegelapan hariku
Tanpa cinta kamu

Biar jiwa terus mati
Menanti janji kamu
Biar aku jadi penunggu


Best kan lagu ni. Sedih lirik dia. Macam kena pulak dengan jiwa aku yang menanti janji ni. Ehh. Hehehe. Tetapi memang lagu ni best sangat. Mendayu  dayu. Terbuai jiwa aku dengar lagu ni. Korang yang nak layan lagu ni, boleh la tengok video lagu Menanti Janji kat bawah yer.. Babai..






Sunday, January 1, 2017

Selamat Tahun Baru 2017

Assalamualaikum dan hai semua. Selamat tahun baru 2017. Alhamdulillah kita sudah pun melangkah masuk ke tahun baru 2017. Macam mana hari baru korang? Ok ke? Kalau aku pulak tak tahu nak cakap ok ke tak sebab Kelantan hujan lebat sekarang ni. Beberapa kawasan  rendah sudah pun banjir. Harapnya tidak berlaku banjir besar seperti tahun 2014 yang lepas. Huhuhu.. Seperti yang aku janjikan, aku nak ceritakan berkenaan impian aku untuk tahun 2017 ni. Harapnya dapat lah aku mencapainya. Hihihi.


Selamat Tahun Baru 2017



Impian yang paling aku ingin capai adalah tukar henpon baru. Hahahaha.. Macam pelik ke impian aku hehh? Tak pelik kot rasanya. Hahaha.. Aku dah setia guna Oppo R1L selama 2 tahun. Masuk tahun 2017 ni maknanya 3 tahun lah aku guna henpon tu. Hahaha. Sebenarnya henpon aku tu elok lagi je tapi saja la teringin nak pakai henpon satu. Untuk buat bisnes. Hehe. Senang la aku nak uruskan IG aku yang banyak akaun tu. Hahahaha. Korang nak tahu henpon apa yang aku nak pakai? Ofkos la Iphone 7. Punya tinggi gila angan-angan aku.  Tapi tu hanyalah angan-angan je laaa. Tak mampu nak beli Iphone 7 weiii. Henpon harga seribu pun belum tentu aku mampu beli walaupun sebenarnya henpon harga seribu tu laa yang masuk dalam list aku. Hihihi.. 

Untuk tahun 2017 ni jugak aku harap bisnes yang aku buat makin maju. Korang nak tahu aku buat bisnes apa? Korang boleh tengok IG penawarsakitpinggang dan IG contactlenscantik. Nanti aku akan bukak satu lagi kedai online.. Kalau nak tahu kena la tunggu yer. Hehehee.. Maklumlah, aku ni hanya buat bisnes kecil-kecilan melalui dropship sahaja. Korang doakan lah aku supaya satu hari nanti aku boleh buat produk aku sendiri. Tapi kan aku paling teringin nak buat bisnes kek. Hehehe. Sebab aku suka makan kek. Sambil buat kek untuk makan kat diri sendiri boleh la buat untuk cari rezeki sikit. Boleh tak gitu? Hehehe.. 

Selain itu juga, aku ingin mantapkan lagi blog aku. Nak la jugak buat income yang banyak hasil dari blog sendiri kan. Mana la tahu hasil dari blog ni boleh kumpul untuk kahwin nanti. Ekkk. Tapi nak kahwin dengan sape yer? Hahaha. Yang ni termasuk jugak dalam impian aku untuk tahun. Hahahahaha. Impian untuk bertemu putera idaman. Haaaa gituuu. Jangan korang rasa nak muntah pulak. Umur dah masuk 26 tahun kan walaupun belum lagi sebenarnya. Hahaha. Perasaan nak tu ada lah kan. Hihihi..

Kalau nak ikutkan banyak lagi impian aku tapi biarlah rahsia. Hehehe. Hanya Tuhan yang tahu selebihnya. Walau apa pun impian kita, kita juga harus tanamkan impian dalam diri untuk jadi lebih baik dari sebelum ni. Dan sedaya upaya untuk mengubah nasib kita serta keluarga. Semoga impian dan hajat korang untuk tahun ni tercapai hendaknya. Kalau tak tercapai lagi, jangan sedih yer. Allah itu punya perancangan yang lebih hebat untuk kita. Ok lah korang. Jumpa lagi. Babai.. Selamat Tahun Baru 2017.. 





Saturday, December 31, 2016

Mengimbau Kembali Kenangan 2016

Hai korang. Hari ni dah masuk hari terakhir tahun 2016 korang. Hari ni sudah pun 31 Disember 2016 dan maknanya esok kita bakal masuk tahun baru 2017. Cepat sungguh masa berlalu. Dah habis pun tahun 2016. Macam mana tahun 2016 korang? Azam korang untuk tahun ni tercapai ke tidak? Sekiranya tercapai Alhamdulillah dan tahniah aku ucapkan pada korang. Aku pulak nampaknya kena bawak lagi lah azam tahun ni ke tahun hadapan. Hahahha. Aku pasti banyak suka duka tahun 2016 korang kan? Sama lah juga dengan aku. Memang banyak perkara suka duka telah aku lalui sepanjang tahun 2016 ini. 




Tahun 2016 merupakan tahun di mana bermulanya kerja aku sebagai seorang blogger sepenuh masa. Kalau nak ikutkan aku ada blog ni dah lama kot. Masuk 6 tahun dah cuma tak berapa aktif sangat dan tahun 2016 adalah tahun aku kembali aktif sebagai blogger dan jadikan blog aku sebagai salah satu karier. Haa gitu. Alhamdulillah, aku dapat juga merasa income hasil dari blog aku ni dan berjaya memiliki domain aku sendiri. Hasil dari blog juga lah aku dapat bayar bil wifi rumah aku ni. Hehehe.. Mungkin ini adalah satu pencapaian buat aku sebagai seorang blogger. Walaupun pada hakikatnya masih jauh perjalanan aku sebagai seorang blogger.

Tahun 2016 juga banyak mengajar aku erti kesabaran dan pengorbanan. Berkorban laa untuk orang yang tersayang tapi orang tu tak tahu nak hargai kita pun. Tapi takpe aku anggap semua tu sebagai dugaan dan cabaran buat aku. Allah sedang menguji aku. Aku akan sabar dalam menghadapi apa jua situasi yang melanda aku. 

Kalau nak di ikutkan tahun ni bukan lah tahun yang banyak kisah sedih buat aku. Kontra. Ada sedih dan ada duka. Mungkin aku dah pandai kawal emosi aku kot. Sebab tu aku rasa macam tak sedih sangat. Hahahha. Dah besar aku rupanya. Umur pun dah nak masuk 26 tahun kan. Cuma tak kawen je lagi. Nak buat macam mana, jodoh tak tiba lagi. Masih sesat di awangan. Hahahaha..

Impian aku untuk 2017 ialahhhhh. Nanti masuk tahun 2017 aku cerita kat korang. Sekarang ni aku nak cerita kisah sepanjang tahun 2016. Tapi bukan semua laa. Aku cerita yang mana aku ingat je la.. Hahhaa. Sebenarnya takde apa yang menarik sangat pun untuk tahun ni. Sebab aku banyak habiskan masa aku duduk di rumah mengadap henpon dan laptop je. Dan juga masak sekiranya aku rajin. Hahahaha. Itu je lah kan. Praktis untuk jadi suri rumah lah katakan. Hihihihi..

Walaupun tahun 2016 tidak banyak sangat kenangan manis yang aku perlu ingat tetapi ianya akan tetap menjadi memori buat aku. Semoga kehadiran 2017 membawa sejuta makna dalam hidup aku dan semoga aku dipertemukan prince charming aku. Hahahahha. Apa pula kisah 2016 korang? Meh la kongsi dengan aku ni. Hehehe.. Ok lah korang. Babai..




Giveaway Planner 2017 by @papernplanner

Hai semua. Hari ni nak join satu giveaway ni. Giveaway ini aku telah pun di tag oleh cik Inani Hazwani kita ni haaa. Terima kasih Nani kerana tag kita yer. Hehehe. Dan aku nak join lah Giveaway Planner 2017 by @papernplanner

Klik banner untuk join


Pemilik blog Whatever Apa-Apa Sahaja ini iaitu LZ ada meminta pendapat mengenai blog dia. Jadi, pendapat saya ialah blog LZ cantik. Kemas tersusun rapi. Widget yang tersusun di sidebar pun kemas. Cuma satu sahaja iaitu url blog. Url blog LZ ni panjang. Url blog ni ibarat nama kita sendiri. Peribadi sendiri. Jadi, adalah lebih baik sekiranya url blog ni biar orang mudah nak sebut dan ingat. Itu sahaja. Harapnya LZ tidak berkecil dengan cadangan saya ini. 

Orang yang aku nak tag ialah Mastura Din, Cekgu Norazimah dan Bonde Zaidalifah

Ok lah korang. Kalau nak join boleh klik banner kat atas yer. Babai..


Friday, December 30, 2016

Romano | Tingkatkan Keyakinan Diri Untuk Lelaki Urban

Lelaki amat mementingkan penampilan dan gaya untuk menjalankan aktiviti yang dilakukan seharian. Bagi lelaki penampilan yang menarik dan kemas merupakan simbolik untuk lebih meningkatkan keyakinan dalam diri. Jadi, memang wajarlah kalau kita sering lihat lelaki sering berpenampilan dengan kemas dan bergaya apabila melakukan sesuatu tugas luaran. Oleh itu, Romano yang popular dengan semburan deodoran hadir dengan formula sinergistik yang diperbaharui berserta haruman maskulin yang berpanjangan dan perlindungan serta kesegaran maksimum. Wangian Romano ini pastinya lebih meningkatkat lagi keyakinan diri untuk lelaki urban zaman ini. 

Romano | Tingkatkan Keyakinan Diri Untuk Lelaki Urban


Romano | Tingkatkan Keyakinan Diri Untuk Lelaki Urban


Semburan deodoran Romano ini mempunyai wangian maskulin premium dan formula cepat kering yang diperbaharui mampu memberikan kesegaran sehingga 24 jam dan memberikan perlindungan kepada lelaki yang memerlukan keyakinan dalam rutin harian mereka. Semburan deodoran ini mempunyai kandungan antibakteria yang mampu melindungi anda daripada bakteria dan menghalang pembentukan bau badan yang mampu menggugat keyakinan. 

Ianya didatangkan dengan empat jenis haruman yang berbeza mengikut gaya anda ini lebih berkesan dengan peningkatan 20% tahap kekuatan harumannya. Semburan ini pastinya dapat bertahan lama dan membolehkan anda berbau harum dan segar sepanjang hari. Pek baharu semburan deodoran Romano ini menunjukkan tentang lelaki maskulin yang sentiasa cemerlang dalam setiap perkara yang dilakukan tetapi masih mampu mengekalkan kesegaran sepanjang hari.


Romano Metro Pulse


Dimulakan dengan adunan Citrusy dan Aqueous yang menyegarkan, dicampur bersama Pudina dan Sage yang menyamankan serta diakhiri dengan kehangantan Woody. Segar dan provokatif, haruman ini sempuran untuk lelaki urban yang bersemangat tinggi. 



Romano Prestige


Menyaksikan keindahan campuran Black Pepper dengan Citrus yang dijalinkan bersama kemewahan Lavender dan Sage serta didasari bauan Amber Woody.Tarikan utama haruman ini adalah esen akuatiknya yang menggoda menjadikan ia wangian mewah kepada lelaki sofistikated dan berpengaruh.



Romano Classic

Berteraskan wangian Woody hasil adunan minyak daripada pokok nilam dan cendana. Esen tumbuhan aromatiknya pula memberikan kesegrana dengan sedikit adunan Citrus serta Spices. Kehangatan esen-esen tersembunyi kemudiannya membentuk wangian ini sebagai satu epitome terhadap ciri versatil. Ia dicipta untuk lelaki perkasa moden dengan tarikan yang merentas zaman.



Romano Urbane Attitude


Difokuskan terhadap kesegaran haruman Fougére daripada Lavender bersama percikan Bergamot dan perahan Lemon. Esen buah-buahan eksotik seperti Nanas dan Cassis menambah sentuhan berkarisma manakala esen sensual kesturi dan Woody menyepurnakan haruman dinamik ini. Paling sesuai untuk lelaki urban bergaya dengan personality yang menyerlah.




ROMANO Deodorant Spray 150ml dijual pada harga RM14.90 dan boleh didapati di semua farmasi dan pasaraya terkemuka seluruh Malaysia




Monday, December 26, 2016

Barang Make Up Menjadi Idaman Orang Perempuan?

Haaaa tajuk. Gempak gituhh.. Gempak ke eh? Gempak la kot sejak akhir-akhir asyik tengok orang dok share pasal barang make up. Aku yang menengok pun naik juling mata ni haaaa. Barang make up kot. Sape tak nak kan? Memang menjadi idaman orang perempuan dapat satu set alat make up. Fuhhh. Best weiii. Kalau korang perasan la kan, kebanyakan orang perempuan dok share gambar bouquet yang dipenuhi set alat make up. Bukan bouquet bunga ros merah hokeyyy. Tapi bouquet barang make up. Alahai...


Haaaa.. Sape nak dapat bouquet barang make up camtu? Mesti lah nak kannn.. Aku pun nak weiii.. Best nyeee kalau dapat set barang make up camni. Aku pulak sekarang ni mampu beli satu persatu je dulu. Kumpul mengumpul orang kata. Nak beli satu set terus duitnya nann hadooo haa.. Hahahaha.. Bahagia kalau dapat set barang make up camtu. Memang seharian dok telek je benda tu.. Hihihi.. 

Benda ni dah viral kat facebook kalau tak silap aku awal bulan disember baru ni. Masa mula-mula aku tengok gambar ni, aku pun terpegun weiiii. Lepas tu berangan la jugak nak dapat bouquet camni. Mampu berangan je la sebab aku tahu takde sape nak bagi aku pun. Sob sob sob.. Sedihhh. Hahaha. Aku perati la jugak kat facebook orang dok share gambar ni dan tag pasangan masing-masing dengan harapan pasangan mereka tu boleh bagi bouquet camni. Huntunggg korang kalau pakwe atau suami korang bagi benda ni. Hihihi..



Kalau di perhatikan betul-betul set barang make up ni, semuanya barang make up yang berjenama dan mahal harganya. Aku pun tak mampu nak beli. Mampu bermimpi je lah kan. Hehe. Tapi takpe aku akan usahakan juga untuk dapatkan barang make up yang aku idamkan walaupun aku sendiri sebenarnya tak pandai nak pakai make up ni. Hahaha. Setakat calit gincu dan tepek foundation tu boleh la sikit-sikit. Tu pun rasa cam tak pakai apa-apa kat muka. Maklumlah, orang tak pandai make up. Hihi...

Aku nak tanya korang, korang nak tak dapat bouquet barang make up camtu? Baik ngaku cepat. Ngaku hokeyyy. Hahaha.. Ok lah korang. Babai.. 


*gambar dari Facebook*

Saturday, December 24, 2016

New Year Giveaway by MF


Tidak lama lagi sudah hendak masuk tahun 2017.
Mya nak launch New Year Giveaway yang akan bermula hari ini,
14 Disember 2016 - 11 Januari 2017.


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Hadiah:

Grand Top Referral : RM100

Weekly Top Referral : RM20
(21hb, 28hb, 4hb)

Planner x 2 winners
Topup RM10 x 2 winners
Pouch x 2 winners

*hadiah akan diupdate dari masa ke semasa*