al-kisah reunion 5A 2008

12:45:00 AM
Pada 25.6.2010 aku dan kawan2ku telah pun mengadakan reunion di Permai Resort Bachok...pada mulannye kami merancang untuk wt reunion tu kat Sudara Beach Resort bersebelahan dgn Permai Resort tp masalah plak yg muncul..apabila kawanku amirah ingin wt pendaftaran untuk masuk bilik, pekerja kat situ cakap xde bilik kosong..semuanye dah penuh...kecoh pulak kat situ...lucu gk rasanye.....rupa2nya bilik x tempah pun...hahaha..lepas tu bdk2 laki pergi cari resort lain..nasib baik la ade Permai Resort...bersebelahan je dgn Sudara Resort..walaupun sebelum tu banyak masalah melanda kami dgn bilangan org yg pergi pun sikit dan ade pulak yg cancel saat2 akhir tp kiteorg mmg hepy..aktiviti mmg sikit je..kiteorg bakar ayam, makan2 dan main tukar2 hadiah..last sekali sesi bergambar..hihihi...aku rasakan saat tu aku hepy sangat bersama kawan2 lama ku..aku dpt lupakan segala ksedihan aku...aku rasakan aku sangat bahagia dan enjoy sangat..terima kasih aku ucapkan wt semua kawan2 ku terutama mirah, siti, dauh, dila n lain2...korang semua dh wt aku hepy sangat time tu..I love all of you...mmmmuaaahhhha...

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon