tenanglah hati...

10:42:00 PM
sejak akhir2 ni diriku susah utk ceria....aku rasakan segalanya dah berubah...di post fb aku pun semuanye pasal kesedihan..aku pun xtaula knape ngn aku ni...maybe slpas si dia mengaku yg dia hanya mainkan aku je...

hurmm....hati terluka sangat..sejak tu aku mula sedar siapalah aku padanya...aku tau aku x sempurna...aku ada kekurangan diri...aku x macam org lain..tapi aku ada hati dan perasaan..dia x boleh nk mainkan perasaan aku...buat aku mengharap dan t'tunggu-tunggu pd sesuatu yg x pasti...memang aku masih sayangkan dia...terlalu sayang...tp hati aku dah hancur kerana dia...

aku merasakan diriku ini sudah hilang keyakinan diri...sekarang ni aku harus lupakan dia...aku pun dah remove dia dr fb aku...aku x sanggup lg nk tgk post dia...aku doakan dia bahagia dgn org yg dia sayangi...aku relakan walaupun aku yg derita...terima kasih kerana pernah wt aku merasakan disayangi dan dihargai...biarlah semua itu berlalu pergi dan menjadi kenangan...

selamat tinggal...

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon