Friday, September 24, 2010

pengalaman yg sangat berharga

salam....maren aku n grup aku pergi la wt speaking projek yg Dr. Ng sruh wt tu...
kiteorg kna cri foreigner @ 'org putih'..
kiteorg g besut kat jeti utk cri foreigner tu...
nasib kiteorg baik..
x payah tunggu lame2 ..pak cik kat jeti tu tlong kiteorg...
bila kiteorg dh d
pt mat saleh tu
kiteorg kena interview dia.....
nasib baik sorg je...
kiteorg kna speaking....fuhhh....sbelum kiteorg jumpa ngn mat saleh tu punyer la takut n b'debar rasa....
tp bila dh jumpa n kiteorg mulakan sesi conversation...
memang best....ye la...aku ni pun bknnye reti sgt nk speaking in english...hu3..
mat saleh tu pun sporting habis....
kiteorg siap boleh b'gurau lg...pengalaman ak
u maren memang aku rasa sgt b'makna wt aku...
bkn sng nk ckp ngn 'org putih' ni...ye la kan...takut diorg x faham apa yg kita cakap...
apa2 pun...aku mmg enjoy gk
maren...



ni la grup aku....grup ak
u 3 org je...
aku fatin n sya...

ni la foreigner tu....
aku pun dh lupa nama dia...
susah nk sebut etep..belit lidah aku...he3
klu dia x silap aku dia ni warga France...
memang ok la dia...

ni plak masa kiteorg dok bual2 ngn dia...
mula2 aku takut gk....tp bila start cakap tu rasa best plak..
cuma aku ni susah sikit nk wt keluar ayt tu...hu3...

sudah je kerja kiteorg...
kiteorg pun g la beli keropok lekor...
alang2 dh dok sana nk mkn la gk keropok...
fuhhhh...mmg best la...

No comments:

Post a Comment

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)