Friday, October 29, 2010

aku yg tension....

salam...sekarang ni demam exam...arghhhhh!!!aku pun dh stress..hu3..
byk bnda lg aku kena cover...dah la carry mark pun rndah...adoi la....nape la ngn aku...
semuanye teruk..hurmmmm....nk nangis pun ade...
serabut pale aku mmikirkan masalah aku sekarang ni...
kadang2 tu aku rasa cm hilang semangat je...hilang keyakinan diri....
entah la...aku pun xtau ape yg aku pikirkan sekarang ni...
arghhhhhh!!!!!!!memang tension....
mungkin aku asyik pikir pasal dia je....
sedangkan dia langsung x pikir psl aku...
aku sedih pun sorg2...xde yg paham...
tapi.....entah la...aku dah letih ngn semua ni..
xtau bila nk habis nk cter aku ngn dia...
nak melupakan adalah sesuatu susah utk aku lakukan sekarang ni...
aku terlalu sayangkan dia...
tapi aku masih lg dibayangi dgn kisah silam ku...
iaitu lelaki yg pernah menjadi istimewa di hati aku ni...
aku pun xtau nape aku pikir pasal dia...
aku sayangkan dia lagi ke??
aku pun xtau...hurmmm...

dah la....baik aku ketepikan semua tu sekarang ni..
yg penting pd aku sekarang ni adalah final exam aku...
tumpukan pd exam...naikkan balik result aku...
aku pun rasa hepy ckit sbb tiera dh terima aku balik...
dia yg mintak maaf ngn aku..
aku memang terharu sgt...
cuma fatin n sue je aku xtau lg cmner..
aku harap diorg pun akn terima aku balik...

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon