Friday, October 1, 2010

cemburu & sakit hati

salam....masa aku update blog ni aku nk wt draft bel b'sama kwn aku yg t'sayang..FATIN...
hurmmm...sakit gler hati aku ni....klu nk wt kerja sama2 wt la betol2..
x payah la cakap dgn nada kasar..
eiii...benci la gni...aku pun sbenarnya xde mood nk wt kerja ngn dia kalau dingin gtu...
mesti x jadi la...spt yg Dr. Ng cakap tiada komunikasi ngn baik...
aku ok je...tapi dia tu...soal peribadi ketepikan la dulu...
x payah la nk campur aduk ngn urusan kerja...
kalau ikutkan ego aku ni..xnak aku b'urusan ngn dia...
tp semuanya krana markah....
aku tahu la dia pandai pada aku..tapi dia x boleh nk arah aku gtu...
tolong ar....menyampah la aku gni....
lantak dia la...kalau aku x tahan sangat aku citer je la kat Dr. Ng....
aku pun ada hati gk.....cukuplah aku dh disakiti sbelum ni...

kenapa perlu cemburu????
hari ni aku baca kat fb dia...dia post utk yg sorang lg tu..
adoila...memang rasa cemburu jgkla...
aku yg tengah sakit hati ni x pernah pun nk tenangkan aku...
kalau org lain siap post kat fb lg..
aku tahu siapa la aku padanya..
bukan yg istimewa pun..
hanya la peneman di waktu sunyi,...
aku sedih ke???entah la..
mungkin sedih gk....cemburu lagi la..
aku memang t'lalu sayangkan dia...
teramat sayang...tp dia x faham perasaan aku yg sebenarnya...
aku pun xtau la sampai bila aku harus rasa camni...

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon