Izzati Suhaide

A Malaysian Lifestyle Blogger

Sunday, October 31, 2010

pabila diri rasa diketepikan...

salam...pagi ni aku rasa ingin mencurah sesuatu yg dh lama t'pendam kat hati aku ni...
semalam aku chat ngn dia kat fb...
setelah sekian lama dia senyap je ngn aku...
aku dulu yg tegur dia...
hepy ke????entah la...
aku terasa sangat...x wish pun gud luck utk aku nk exam hr ni...
dah la dia dh lame senyap ngn aku..
bila aku yg start chat smalam aku rasa cm biase je...
cm xde pape...
seolah-olah dia x kisah pun pasal aku...
kalau adk2 kesayangan dia yg lain bkn main lg bg sokongan
tp bila aku ada masalah dia cm wat xtau je...
aku gaduh ngn fatin tu pun dia tau dr kak tu...
aku tahu..aku boleh rasanye...

kadang2 aku geram nk post benda2 tentang rasa sakit ht aku ni kat fb...
tp aku fikir balik tntang perasaan org lain...
aku xnak kak tu tau aku sedih pasal dia...
cukup la dgn ape yg dh terjadi...
agaknye kalau jd ape2 kat aku pun dia pun xtau...
tau2 je org lain yg cakap kat dia...
sedangkan dia langsung dah x ambil kisah pasal aku..
aku rasa cm diketepikan...
hati aku sekarang ni memang terluka sangat...
semua benda pasal aku dia tahu dr org lain..
lps tu baru tanya tntang masalah aku..
aku memang terasa sangat...
ni la bila ht dh t'lalu sayangkn kat seseorang...
tp org tu xtau pun nk hargai makna kasih sayang tu...

nampaknye aku je la yg selalu makan ht...
benci sangat!!!!!
sampai bila aku yg kena tanggung semua ni????
permainan demi permainan...
last2 ht aku yg terluka...
aku yg merana...jiwa aku yg sakit....

No comments:

Post a Comment

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)