tersedar aku dari kesilapan...

3:15:00 PM
salam.....hurmmmm....dah lama aku x update blog neh....rindu sgt nk menulis kat blog..
tp xde masa n line pun selalu je xde...sekarang ni dh msuk study week...
x lama lg nk exam...27.10 ni aku start exam...
takutnye rasa...aku takut result aku makin teruk..
tapi aku akn cuba sebaik mungkin utk perbaiki result aku...huhu..

sejak akhir2 ni aku rasa tension sgt...
aku pun xtau nape...aku asyik nk fikir bnda yg mengarut...
perangai lama dtg balik..huhuhu...
sebenarnye aku sedih sgt dgn pelbagai msalah yg menimpa aku sekarang ni...
memang betul ape yg ika cakap...wat pe aku harap kat dia lg...
sedangkn dia hanya nk mainkn aku..
aku juga merasakan aku ni tiada rasa cinta kat dia...hanya ingin memiliki sahaja..
aku juga merasakan aku ni tiada rasa cinta kat sape2 pun...
sayang tu memang la...cuma aku sendiri pun x pasti aku sayang dia sbg ape..
hurmmmm...aku memang keliru la...bingung sgt..
aku sedar..aku dh banyak wt silap...
semua tu atas kelalaian aku sendiri...
mungkin ni ujian dari tuhan utk aku....
tapi aku terlalu sayangkan dia...
namun hati aku ni dh byk terluka sbb dia....
aku dh banyak kali terluka kerana dia...
jujur aku katakan sukar utk aku lupakan dia...
aku memang terlalu sayangkan dia...
tapi dia x faham perasaan aku yg sebenar...
aku pun xtau ape yg patut aku lakukan...
aku keliru...aku buntu...
apa yg aku tahu sekarang ni...
aku terlalu sayangkan dia....
aku nak sgt dia ada dekat ngn aku time aku sedih...
tapi....dia xde pun...
hurmmmmmmm...........

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon