QMT 200.....probability & statistics...

1:45:00 AM
salam......arghhhhhh!!!tensionnyer aku study subjek ni...
mase aku update blog ni kwn2 aku tgh study qmt...hu3..
aku plop....hurmmm...study gk tp stress tol aku ngn subjek ni...
aku bukan nye x paham tp takut nk jwb exam nnti..
aku takut jd blur nk jwb exam nnti...
hurmm...rasa cam hilang keyakinan diri....
entah la....dah la carry mark aku rendah je...
aku takut x dapat cover kat final nanti...
aku xnak repeat subjek ni...
kalau repeat aku kena extend 1 sem...
aku xnak!!!!!!!!!
aku takut....sampai nangis aku sbb subjek ni...
hurmmm....aku xtau....aku rasa takut sangat...
aku pun xtau la nape jd gni....
aku rasa cm x yakin....

Ya Allah...tolong lah aku...
leraikanlah aku dari segala kekusutan....

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

4 komen

Write komen
Anonymous
AUTHOR
May 17, 2012 at 5:32 AM delete

Salam . nk tanya nie . susah sgt ke QMT ? hahaha . cm cuak je .=='

Reply
avatar
Kanae Hada
AUTHOR
May 17, 2012 at 5:43 AM delete

Salam akak. nk tanya nie . susah sgt ke QMT ? hahaha . cm cuak je .=='

Reply
avatar
zatie
AUTHOR
May 30, 2012 at 11:08 PM delete

ermm..prob 1 xde la ssh sgt..yg pnting kna pham basic lg..prob 2 lg ssh dan mencabar..huhuhu

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
October 19, 2012 at 3:36 PM delete

salam. boleh mintak nota qmt tak?

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon