Saturday, November 6, 2010

QMT 200.....probability & statistics...

salam......arghhhhhh!!!tensionnyer aku study subjek ni...
mase aku update blog ni kwn2 aku tgh study qmt...hu3..
aku plop....hurmmm...study gk tp stress tol aku ngn subjek ni...
aku bukan nye x paham tp takut nk jwb exam nnti..
aku takut jd blur nk jwb exam nnti...
hurmm...rasa cam hilang keyakinan diri....
entah la....dah la carry mark aku rendah je...
aku takut x dapat cover kat final nanti...
aku xnak repeat subjek ni...
kalau repeat aku kena extend 1 sem...
aku xnak!!!!!!!!!
aku takut....sampai nangis aku sbb subjek ni...
hurmmm....aku xtau....aku rasa takut sangat...
aku pun xtau la nape jd gni....
aku rasa cm x yakin....

Ya Allah...tolong lah aku...
leraikanlah aku dari segala kekusutan....

4 komen

Salam . nk tanya nie . susah sgt ke QMT ? hahaha . cm cuak je .=='

Salam akak. nk tanya nie . susah sgt ke QMT ? hahaha . cm cuak je .=='

ermm..prob 1 xde la ssh sgt..yg pnting kna pham basic lg..prob 2 lg ssh dan mencabar..huhuhu

salam. boleh mintak nota qmt tak?

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon