tamat sudah semester 3

3:08:00 PM
salam....14 nov 2010 adalah hari last exam aku...
last dgn calculus....adoi...soaln pyh gler....
takut aku...aku xnak repeat..hu3..
harap2 lepas la paper calculus ni...
berakhirnye paper calculus maren bermakna b'akhir la sudah semester ni...
wahh....cpt sgguh mase berlalu..
bukak sem depan aku dah masuk sem 4...
rasa baru je aku ikuti program MMS tu...hu3...
pape pun sem ni begitu byk ujian utk aku...
ujian yg betol2 menguji kesabaran aku....
hurmmm...semuanye airmata...
tapi aku nasib baik sebab ada Ika, Fatin n Una...
diorang yg byk teman aku...
ermmm...masalh study pun teruk gk...
dah la carry mark byk dpt rendah..
byk gler aku kena cover utk final...
harap2 result aku ok..
begitu gk ngn kwn2 aku...
terutama kawan aku yg dh byk tolong aku dlm study iatu Joe n Fuzah...
diorang la yg selalu ajar aku...huhu..
sama gk ngn Ika, Fatin n Una...
tapi bukan Fatin Fatihah..he3...
pape pun biar lah semuanye berlalu pergi..
aku ingin lupakan semuanya...
sem depan mulakan hidup baru...
banyak lg dugaan menanti aku di hadapan..
aku harap aku dapat hadapinya dgn tenang dan sabar...

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon