Tuesday, December 21, 2010

daftar kursus

Assalamualaikum...
hai...entry kali neh aku nk cter psl p'dftaran kursus utk bdk2 UITM...
aku dh siap pun...hehehe...
semangat gler kan???
padahal tarikh tutupnya lmbt lg...
bila aku tgk kat kat course registration aku tu..
aku rasa sedih plak...
yerr la...aku t'paksa drop dulu satu paper..
iaitu paper programing...
ermmm...sedihnye rasa...
tp apa bleh wt...
dh takdir...terima je la...huhhu..
ade hikmah la tu...

agak2nya...sape la yg ajr subjek csc tu sem dpn???
kalau boleh..aku xnk dh dpt lec yg same...
apa yg lucunya lg..
dia siap remove aku kat friend list fb dia..
knape???dia x puas hati ngn aku ke???
sbb aku x lulus paper dia...
bukannya aku x usaha...aku dh usaha sedaya upaya aku...
tp tu je yg aku boleh wt..
dia pun x tolong aku...
tp xpela...aku bukan nk salahkan dia...
salah aku jgk..
belajar main2...
sem dpn aku akn cuba wt yg t'baik lg...
cuba naikkan pointer aku...
kalau boleh aku pun nk jgk dpt dekan...
x mustahil kan??huhuhu
yg penting usaha kena lebih...
ada masa lg utk perbaiki kesilapan lalu...

ermm...ok la ye...
daaa....sayonara...

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon