jiwa kacau...

11:31:00 PM

Assalamualaikum...
ermmmm...aku rasa dh lame aku x post yg jiwang ckit kat blog neh..he3..
so, hari ni aku nk tulis tentang rasa aku sekarang ni...
sekarang ni aku tengah jiwa kacau...
aku rasa tension sikit...
entah la...aku pun kurang pasti...
tp apa yg aku rasa..
kalau aku x dpt sesuatu yg aku nk...
aku rsa cm nk mengamuk je..
hurmmm..nk datang bulan kot...hahahah...
gler tol aku ni...

sebenarnya aku tau puncanya...
puncanya adalah dia...
sebabnya...aku nk cuba lupakan dia...
tp entah nape la...
tiba2 aku asyik ingt je kat dia...
rindu sgt2...
aku mmg nk sgt lupakan dia...
buang jauh2 rindu aku ni utk dia...
tp knape ssh sgt hahhhh????
hurmmmm...sedih...kecewa...suka...semuanya ade dlm diri aku skarang ni...
kenapa???
aku buntu...apa yg harus aku lakukan...
aku xnk ade kaitan dgn dia lg...
aku dh byk menahan sbr dgn dia...
sedangkan dia langsung x phm perasaan aku
ni...
arghhhh!!! tensionnye rsa...



ade seminggu je lagi nk masuk tahun baru...
dan jgk nk masuk kampus semula...
ermmm...apa yg aku harapkan...
aku xnk dh jmpa dia...
aku tau..aku mgkin akn rse rndu kat dia...
tp aku harus elakkan...
aku nk tumpu betul2 kat study utk sem baru ni...
aku xnk result aku jatuh lg..
cukuplah aku dh kena repeat 2 paper..
tu dh jadi pengajaran buat aku...
bukan senang utk aku terima kenyataan...
bahawa aku kena repeat 2 paper...
ingat senang ke???
dh la aku kena drop 1 paper...
sedih tau...

sekarang ni aku rasa cm nk nangis je...
tp..aku dh x upaya lg...
aku dh byk bazirkan airmata aku krn dia...
ade dia tau???
x pun...dia x pernah tau tntang perasaan aku...
ermmm...bila lah nk habis semua cerita ni???
pergilah kau dr hidupku...
hurmmmm....
Ya Allah...tenangkanlah hati hambaMu ini...

k la ye...
daaaa..


Artikel Terkait

Previous
Next Post »

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon