Thursday, December 2, 2010

menanti result...

hai.....
x sangka...cepat sungguh masa berlalu...
dah masuk bulan 12 rupenye...iaitu bln terakhir utk tahun ni...
hurmm...ade beberapa minggu je lagi nk masuk tahun baru 2011...
minggu depan pun dah masuk awal muharam...
cepatnye...umur pun dh kian meningkat...

seronok rasenye bila tgk senior2 aku dh konvo...
wah!!! x sabarnye aku nk jd cm diorg...
ade lagi 3 sem utk aku habiskan diploma...hu3...
10.12 ni result exam aku kuar...
takutnye rase...berdebar pun ade jgk......
cmner la agk2nye result aku sem ni???
harap2 naik la ckit pd sem lps...
dan jgk xde repeat...
aku harap lepas semua paper aku...

bukak sem baru ni aku dh pun sem 4....
x sabar rasenye nk hbs diploma n sambung degree...
habis je degree pastu kerja....
tp xpe...sabar..masenye akn tiba jua...hu3...
k la...bye3!!!

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon