pesanan dr owner this blog!!!!

6:17:00 PM
Assalamualaikum.....
sebelum aku nk catat utk post aku kali ni....
aku nk mntk maaf dlu sbb kali ni aku nk emo ckit....
ok la....aku nk pesan ckit...
klu rase nk komen kat entry aku tu...
boleh x tlong tgglkan nama korang...
aku bukannye ape...
aku cuma nk tau je sape yg komen kat entry aku...
aku bukannya nk marah pun...
cuma sekadar ingin mengenali...ok??

aku jgk nk pesan...klu nk nasihat org...
boleh x tolong b'lapik ckit ayt tu...
supaya x menyakitkan ht org....
aku mmg rase x puas hati la ngn sorang guest ni....
dh la xtau sape...
pstu siap kate tentang cara aku b'pakaian...
yerr...memang dulu aku ni sekolah arab...
ok...sekolah arab...sebuah sekolah agama...
tp x semestinya semua bdk sekolah arab kena pkai yg jurus2...
aku tau aku cmner...
aku ni pun bknnye baik sgt....
aku mcm tu sjk dr zaman sekolah lg...
tp aku x pernah pun pakai pakaian yg ketat2 k...
dan aku jugak x pernah pakai seluar jeans pun...
so, jgn ikut sedap nk nilai cara aku b'pakaian hnya krn aku ni bks bdk skolah arb...
aku x suka org kate aku cmtu...
aku masih jaga lg tentang cara aku b'pakaian...
walaupun dh lain ckit...

aku tahu...aku dh byk wt silap...
tp tolong la....jgn ikut sedap mulut nk kata org...
aku ni memang jenis yg sensitif...
aku memang x suka org kata aku cmtu....
kwn2 sekolah aku dulu...
sekolah arab jgk...ade lg teruk cara diorg b'pakaian...
ade tu siap freehair lg...
tp aku x kata ape pun...
sbb aku tahu...mngkin suatu hr nnti tuhan akn balas balik kat kite...
lgpun tu hak dia...
bukannya dia xtau dosa pahala...
dh belajar pun...
lebih mendalam lg...
sekolah arab kan..
mesti la tahu tentang hukum-hakamnya...
walaupun aku sendiri pun x amalkannya jgk...
tp kite kena la sentiasa muhasabah diri kite...
cari kat mana silapnya kite ni...
aku pun begitu...walaupun aku sering mngulanginya...
tp aku sedar kat mana silap n kelemahan aku...
cuma aku perlukan mase je utk baikinye...

aku tahu niat guest tu just nk nasihat aku...
aku trima...tp tolong la...
b'lapik ckit ayt tu...
ok la...aku dh xnk membebel pnjg lg...
sebelum aku habiskan ayt penutup aku neh...
aku mntak maaf dr hujung rmbut smpai la hujung kaki...
ok la... wassalam...

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon