Friday, December 10, 2010

result ku....tidak!!!!

hai...
hari ni result exam utk bdk2 UITM dh kuar...
aku dr pagi lagi dok dpn laptop nk tengok result aku...
hurmmm...sedih gler bila tengok result aku...
aku kena repeat 2 paper...
CSC n calculus....bg aku calculus xde la frust sgt...
tp csc...aku mmg kecewa gler ar ngn csc..
x sangka boleh kena repeat 2 paper...
hurmmm...nasibla....bila tengok kawan2 lain lulus semua...
jeles jgk rasenye...dh la sem dpn aku xleh ambk programing tu...
sebab x lepas yg asas ni...adoi la....


GPA aku???mmg jatuh gler la...CGPA lg la...
entah la....
nk nangis airmata darah sekalipun dh x guna...
benda dh jd...
jdkan ia sbg pengajaran n pembakar semangat utk lebih berjaya..
nampaknye sem depan aku kena usaha lebih gigih lg...
aku mesti buat yg terbaik...
cuba naikkan balik cgpa aku....
sem depan mmg berat la sikit nmpaknye..
aku memang kena usaha lebih kuat lg...
aku jugak dh x boleh main2 n malas2 lg...
aku jugak kena cuba utk atasi segala masalah aku...
supaya x menjejaskan pelajaran aku...
aku memang menyesal...
mungkin ni cubaan utk aku...
dan akn aku jadikan ini sbg cabaran utk aku...


yer...aku mesti yakin...
aku boleh buat yg terbaik lagi...
malahan aku rasa bertuah sangat ade kawan yg jugak mrangkap abg aku...
iaitu joe..dia dh byk tolong aku...bg sokongan kat aku...
so, aku x perlulah rasa takut lagi...
bukan dia je..masih ramai lagi kwn2 aku yg bg sokongan kat aku ni...
terima kasih aku ucapkan buat korang semua..
terutama bdk2 kelas aku CSD3CA...
sem depan aku dh x sekelas ngn diorg...
diorg pun dh byk tolong n bg sokongan kat aku ni...
aku rase beruntung sangat ade kwn2 cm diorg..
ape2 pun...bukak sem baru ni...
aku kena usaha lebih gigih lg utk berjaya...

yaaa!!! zatie boleh!!! caiyok33!!!

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon