jalan penyelesaian....

2:22:00 PM
Assalamualaikum...
hai....hari ni aku ada beberapa cter nk post kat cni..huhu...
ok la...pasal jadual kls aku yg bertindih tu..
Alhamdulillah...selesai jgk...
aku x payah la drop paper..
aku rasa hepy sangat...
so, sem ni aku boleh teruskan subjek repeat aku tu..
utk subjek clculus aku kena belajar dgn madam secara personal...
2 jam je...
bukan utk semua kelas dia...
tp ok la...
yg penting aku x pyh drop...
sem ni aku mestila usaha lebih sikit...
naikkan balik pointer aku yg rendah tu...
aku pun xnk mengecewakan lecturer aku lg...

ermmm..ok la...
sekarang adalah sesi luahan hati aku plak...
aku xtau mcm mana harus aku mulakan hidup baru...
dari mana harus aku mulakan pun aku xtau jgk..
aku mmg sedih sgt...
aku cuba utk hilangkan kesedihan aku ni..
tp semakin aku cuba utk hilangkan rasa sedih tu semakin dekat ia m'hampiri ku...
ape yg aku tau wt adalah nangis je...
kadang2 aku fikir family aku sendiri x faham tentang perasaan aku ni....
apa yg aku rasa...
kadang2 tu aku rasa tension sgt...
bila aku rasa tension..
aku jd nk nangis...
tu je la yg aku tau wt....

so, utk masalah aku yg ni..
aku xtau nk cari jalan penyelesaiannya..
kadang2 tu aku terfikir jgk nk give up..
tp tu bkn la prinsip aku..
kalau aku menyerah maknanya aku yg kalah..
aku kalah dgn segala ujian yg melanda aku sekarang ni...
memang aku pendam je segala masalah aku...
aku x cter kat family aku tentang masalah aku ni...
aku tau salah aku jugak..
tp memang mcm tu cara aku..
last2..aku jugak yg sakit...
hurmm...entah la...

ok la ye...
tu je kot utk coretan aku kali ni..
k...daaaa......

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon