first paper: MGT160

7:55:00 PM
Assalamualaikum....
hai kamoo semua....
sekarang ni dh masuk musim exam...
aku pun dh start exam hari ni...
ok la...sepanjang aku menjalani peperiksaan...
aku akn post tentang exam je k....he3...

ok la....spt tajuk entry kat atas...
hari ni adalah first paper aku...
iaitu MGT 160...
hurmmm...sangat menyedihkan hati aku...
soalan dia x aku jangkakan...
boleh dikatakan susah...
sampaikan airmata ku jatuh diatas kertas jawapan exam...
hurmm..memang menyedihkan aku..
xtau la cmner...
aku xnk repeat lg...
aku dh serik repeat paper...
cukuplah sekali..
tu pun 2 paper sekali gus...

ermm...menanti aku selepas ni lg 4 paper..
dan jumaat ni adalah 2 paper sdg menanti aku...
hurmmm....sgt menggerunkan aku...

ok la ye..
aku chow dulu...
bye...

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon