Contest Hitam Putih itu Retro Qilaqin

8:41:00 PM 1
Assalamualaikum..
kali ni aku join contest lg..
ini adalah contest dr Akin n Qila

ok la...xnk buang masa lg...
jom...heeee..


Linkkalau ade yg nk join klik je banner tu ok..;)




ok la...ni gambar hitam putih ku..
cute x??he3.. (perasan la plak)
korang nk tau x??
ni adalah first time aku pakai selendang..
time neh aku nk g dinner itech..

sekarang aku nk tag;
kak ct n aim..

selesai sudah contest untuk kali ni...
kalau ade sesape yg nk join..
silakan la ek..;)
klik je kat banner tu...

ok la..
bye33...

Jom Join Bloglist Cik Bunny

6:52:00 PM 0
Assalamualaikum..
hai korg sumer...
kali ni aku dpt tag dr kak siti cyg..
tq kak siti..ingt gk kokre neh...hehehe...

ok la...
kali ni aku join bloglist dr cik bunny...


kalau rase nk join..
tkan je banner tu ok..

aku nk tag aim, yana n kiela....

selesai sudah..
sumer nye aku dh wt..
k la yerr..
tata..

dah ok ke???

dah ok ke???

12:40:00 PM 0
Assalamualaikum..
hai korg sumer...
jgn risau ek..
entry kali ni bukan lg yg sedih2..
aku dh rase ok ckit...
ye ke dh ok???
ermmm..ok la gk...

lupakan la dulu tentang hal yg menyakitkan..
buang masa je..
tp..aku ni biasa la..
kdg2 tu beremosi ckit..
dan susah nk kawal...

hurmmm....walau apa pun aku akn terus cuba dan mencuba...
ok la..aku dh kehabisan idea..
aku chow dlu ek..
bye33....

tak tahan lagi..

6:19:00 PM 0
Assalamualaikum..
saat aku menulis blog ni..
hati aku sedih sgt..
jiwa aku menangis kesedihan..
arghhhhh!!! serabutnya aku...
masalah hati n perasaan ni mmg susah utk aku hadapi..
sekarang ni masalah dgn kwn baik sendiri plak..
hurmm...lg susah utk aku hadapi..


apa yg harus aku lakukan sekarang ni...
aku dh banyak kali dilukai...
sampai bila aku harus bertahan dgn semua ni...
langsung x menguntungkan aku pun...
mkin menyakitkan hati ade la...

tp...nape aku masih sayangkan dia lg????
kenapa dia????
ape istimewanya dia dlm hati aku ni...
hurmmmm....
knape ssh sgt aku nk lupakan dia???

boleh ke aku cari pengganti??
mampukah hati aku utk menerima org lain??
haisyyy....biar la...
aku rasa aku nk tumpu pd pelajaran dulu...
aku nk habiskan diploma aku dgn baik...
lepas tu smbung ijazah..
ada rezeki wt master plak...

ok la..
maaf la ye kalau post aku sejak akhir2 ni asyok sedih je...
jiwa tgh kacau...
k...bye33...



tak tahu...

7:35:00 PM 0
Assalamualaikum...
hai kamoooo sumer...
dh berapa hari x update blog...
malas la...
dicampur dgn xde mood...
hurmmm...
hari ni plak...xtau la.....
haaa...tgk tajuk entry aku tuhs..
tak tahu...
tak tahu psl pe ek???
tak tahu tntang ape yg aku rase...

ok la...gni sbnrnya..
td aku g tanah merah..
jumpa kwn2 lame..
ye la..dh lama kiteorg x jmpe..
so, td kiteorg pun kuar la jmpe...
mmg gler2 sgt..
aku rase hepy sgt time tu..
nk tgk gmbr??
ni dia..


ni la geng kiteorg..


aku mirah n kak ct..


wif my best fren, pah..

ni je la yg aku nk tnjuk
ade lg...tp malas nk upload byk2..heee..

selesai cter jumpe kwn2 lame..
sekarang ni..aku rasa sedih plak..
entah la...tiba2 je...
hurmm...sebenarnya aku tgk kat post fb dia..
dia post yg dia sedih..
lepas pd aku baca status dia..
aku pun rase sedih gk..
nape ek???
hurmmm....entah la...

ok la ek...
aku chow dulu..
bye3...

sakit lagi...

sakit lagi...

3:33:00 PM 0
Assalamualaikum...
aku sakit.....
sakit ape???
sakit hati...
arghhhhh!!!! nape aku??
ape salah aku??
nape layan aku cmni???
aku memang sedih...
sedih sgt...
susah utk aku gambarkan...

aku ni ape???
plastik ke??
bila nk... ambik...
bila xnk buang cmtu je...
hurmmm....nape la aku syg kat dia????
nape dia???
aku xnk dh...
aku benci....

nape susah sgt aku nk lupakan dia???
hurmmm...
memang aku sayangkan dia...
tp sumer tu xde mknanya...
aku dh x rasa dia sayangkan aku lg..
arghhhhh!!! malas la aku...
biarla dia...
wt sakit hati je...

ok la....
aku chow dulu...
bye33~~

sedih...kecewa...keliru...

sedih...kecewa...keliru...

11:31:00 PM 0
Assalamualaikum...
post utk bln baru adalah sedih...
hurmmm....aku memang sedih...
entah la....
arghhhhh!!! rase nk nangis je sekarang ni...
tp airmata ni dh kering...
aku pun dh malas nk bazirkan airmata aku krn org yg sama...
xde maknanya...

ermmm...nape keliru ek???
hati aku ni dh jmpe pengganti ke???
hurmmm...entah la..
ade gk rase hepy bila jumpe ngn org tu..
cuma yg pelik skrg ni rasa berbunga-bunga hati aku ni...
teringat kat org tu je..

adakah org tu yg bakal m'jadi p'ganti si dia???
ataupun ini hanyalah mainan perasaan aku sahaja...
aku harap utk kali dia la orgnya..
aku dh malas nk tunggu si dia lagi..
terlalu sakit hati aku ni...
kalau boleh aku nk sgt lupakan dia...
lupakan segala memori dgn dia...
xnk ingat dh...
tp...mampukah aku???
hurmmm...

ok la...
aku chow dulu...
bye33..