Tuesday, July 5, 2011

QMT350

Assalamualaikum....
hai korg sumer...
aku nk cter tntang subjek aku yg killer sem ni...
spt tajuk entry kat ats tu..
QMT350..probability & statistics ii..
subjek ni mmg susah...
mmg mencabar...
dh la yg pertama dulu pun nsib baik lps je..
yg ni pun nk lepas gk..

hurmmm...ketakutan sudah pun mengusai aku..
byk gler formula yg nk kna ingt..
lps tu siap kna prove kn lg formula tu..
adus...agk pyh la jgk...
kalau x phm konsep awl2 mmg susah..
aku pun nk la skor yg terbaik utk subjek ni...
xde setakat lulus je...
habis jatuh result aku..
result pun x berapa ok sgt..

ermmm...target utk sem ni..
entah la..x berani dh nk target yg tinggi..
nanti aku gk yg kecewa...

ok la..
aku chow dulu..
bye33..


Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon