MUET speaking

5:20:00 PM
Assalamualaikum...
hai korg..
today i want to speak in english..(btol x ayt aku neh??)hehehe
ok la...x pyh la speak in english....
hari ni aku dh melepasi speaking muet.
aku punyer grup kna kol 7.30am..
awl pg lg tu...

fuhhh!!! mmg cuak jgk aku td...
takut jgk la..
ye la..aku ni pun bknnye pandai sgt nk speaking ni..
x berapa terer sgt la...
biase2 je..
tu pun aku gagap jgk...

aku nk cter tntang tajuk yg kiteorg dpt..
A way to express our feeling..
wahhhh!!! tajuk dia tu mmg best la..
pd mulanya aku x phm soalan..
so, aku pun bertanya la kat examiner tu..
aku ni candidate D..
dpt la point 'A telephone call is a way to express our feeling'..
hurmmm...mmg kena la ngn aku..
cari kwn yg jauh utk meluahkan perasaan...

candidate A plak Fatin.
.
point dia snang ckit..
'Face to face is a way to express our feeling..
candidate B plak Asmat..
'write the SMS'..
candidate C plak Yana..
'Social networking'..




point social networking tu pun menarik jgk..
cm aku dok sekarang ni...hehehe
tp aku xtau nk bg hujah cmner...

masa task A aku blank ckit...
xtau nk ckp pe...
aku cma gtau point aku je..
ayt jgn ckp la..
tunggang terbalik..
aku sndiri pun xtau ape yg aku ckp td..

task B plak ok la ckit...
aku dpt idea nk bg hujah..
cma fail time ckp je la..
tp aku ckp je la...
ayt nye aku bantai je..hahaah..

k la...
aku chow dulu..
lps ni reading,writing and listening plak menanti..
k..tata...

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon