memori 2011..

4:00:00 PM
Assalamualaikum...
2011 dh sampai ke penghujungnya..
hari ni adalah hari terakhir utk tahun 2011..
so, utk entry kali neh..

aku nk imbau balik kenangan aku tahun ni...

imbau ke ek??

x jgk..tp sekadar nk kongsi cerita dgn korg..


cmner ek life aku utk tahun ni??
hepy??sedih?? erm..macam2 ada..
macam2 aku rasa utk tahun ni...
2011 adalah tahun yg mana umur aku dh naik angka 2..
20 tahun bebb... dh tua aku ni...
boleh kawen dh...hehehe..

gatal sungguh aku ni...

tahun ni ade hepynye..ade sedihnye jgk...
time sedih tu bila aku hilang seorg lagi kawan aku..
iaitu ika..sedih jgk la bila terpaksa berpisah dgn dia..

dulu dia banyak tolong aku..
baik waktu senang ataupun susah..

aku memang rindukan dia..



time neh kuar jln2..ika ade lg...hu3..


lepas tu aku dapat ramai kawan..
aku dh x rasa sunyi lagi cm dulu2..

korang mesti nk tau kn??

org tu mesti la Fatin, Anis, Mimah, Ina dan Nadia..
x lupa jgk buat hajar..

yg sentiasa dgr luahan hati aku..huhuhu..
aku mmg hepy sgt dgn diorg..

diorg la yg selalu ceriakan aku bila aku tgh sedih..
bila aku dlm kesusahan diorg la byk tolong aku..
thanks ekk korang..
cayam la kat korang...mmuahhh..

wif hajar..


wif nadia..


x lupa jgk kawan2 sekolah aku dulu...
Siti, Pipah, Salihah, Adah, Mirah, Diela, yah dan ramai lg la...

adusss...rindu nyerr kat korang...

rndu nk galok2 po dulu...hehehehe..

wif pipah..


wif ct...


wif mirah n diela..


paling penting utk aku..
bdk kecik yg selalu wt aku hepy..
x lain lagi..sepupu aku..
Aira..dia la penyeri aku..
kak long sayang aira..


wif aira cayam..


cter sedih plak..
ermm..nk tau ke??

aku malas la nk cter..

malas nk ingat..huhuhu..

2011 pun banyak dugaan yg perlu aku tempuhi..

benda yg aku rasa sukar utk hadapi nye bila aku kena repeat paper..
Ya Allah..tuhan je la tahu perasaan aku masa tu..
memang sedih..pd mulanya susah utk menerimanya..

tp aku sedar..tu semua ujian utk aku.. aku redha...

apa azam utk tahun baru ekkk??
aku nk perbaiki lagi diri aku ni..

apa yg aku x dapat utk tahun ni..
aku akn cuba usahakan lg utk tahun 2012 ni..

semoga aku tabah menghadapi liku2 hidup di tahun baru nanti..

INSYAALLAH..



p/s: utk adah yah n salihah...xde gambar la..xleh nk letak..sory...hu3..

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon