Tuesday, April 26, 2011

paper seterusnya...

Assalamualaikum...
hai awop2 sumer...
hari ni ade paper lg..
MAT249 iaitu calculus 3...
hurmmm...xtau la cmner..
rase cm leh jwb tp xtau la cmner result dia..
aku xnk repeat lg...
x sanggup dh nk hadap calculus 3 lg...
bukannya senang subjek tu..
agak susah dan memeningkan,..
aku harap kali aku dpt elok sikit..
aku nk lepas subjek ni..
xnk sangkut paper lg...
x sanggup wooo...

selesai calculus aku rasa lega sikit...
cuma berdebar tunggu result je la...
sekarang aku masih ade 1 lg paper..
iaitu MAT253..linear algebra...
lepas habis je paper ni aku dh start cuti...
yahooo...tp kejap je..
3 minggu je cuti...

k la..aku chow dulu...
bye33..

Friday, April 22, 2011

my second & third paper

Assalamualaikum...
Alhamdulillah...aku berjaya jgk menghabiskan 2 paper hari ni..
iaitu CSC 119 n QMT 220....
hurmmm...soalan kali ni xde la rumit sgt..
terutama csc tu..
kalau sem lepas memang payah la jgk...
tambah plak aku xtau ape2..hu3..

qmt pun sama...
boleh la jwb...
tp nk dpt A tu xtau la ada harapan ke x...
aku pun xnk la terlalu yakin dgn apa yg dh aku jwb...
apa yg penting..
pointer aku naik utk sem ni..
tu adalah target utama aku..

erm.... x sabarnye nk habis exam....
ade lg 2 paper menanti aku..
iaitu paper calculus n linear algebra...
calculus ni pun takut gk aku dibuatnya...
ye la...subjek tu bukannya senang..
susah woooo...
byk sgt application dia...
ape2 pun..
aku harap dpt yg terbaik utk kali ni...
yg penting lepas..hu3..

ok la...
aku chow dulu...
bye22..



Thursday, April 21, 2011

tension exam

Assalamualaikum..
hurmmm...musim exam cmni wt aku semakin tension...
huwaaaaaa!!!! letihnya...
makan pun dh x lalu..
cmner ni???hu3...
sampaikan aku dh kena gastrik..

nk luah kat dia...
hurmmm....cmtu la...
x boleh jd pendengar yg setia...
sedih aku rasa..
bila aku cter kat dia..
dia cm x berminat je nk dgr...

sakit rasanya hati aku..
bukan nk bg semangat kat aku ni..
tp wt bodoh je..
rasa nk nangis pun ade gk..

so, tempat yg selalu aku luah adalah joe..
kawan n abg aku yg sentiasa dgr luahan masalah aku ni..
nk luah kat dia pun...
xde guna..bukannya nk bg kata2 semangat utk aku...
diam je...
lg wt aku stress ada la..

esok 2 paper menanti aku..
yg ni la yg wt aku tension...
aduss...takutnye rasa...
aku harap aku dpt wt yg terbaik esk...
cayok22!!!

ok la...
aku chow dulu...
bye22!!

Wednesday, April 20, 2011

first paper: MGT160

Assalamualaikum....
hai kamoo semua....
sekarang ni dh masuk musim exam...
aku pun dh start exam hari ni...
ok la...sepanjang aku menjalani peperiksaan...
aku akn post tentang exam je k....he3...

ok la....spt tajuk entry kat atas...
hari ni adalah first paper aku...
iaitu MGT 160...
hurmmm...sangat menyedihkan hati aku...
soalan dia x aku jangkakan...
boleh dikatakan susah...
sampaikan airmata ku jatuh diatas kertas jawapan exam...
hurmm..memang menyedihkan aku..
xtau la cmner...
aku xnk repeat lg...
aku dh serik repeat paper...
cukuplah sekali..
tu pun 2 paper sekali gus...

ermm...menanti aku selepas ni lg 4 paper..
dan jumaat ni adalah 2 paper sdg menanti aku...
hurmmm....sgt menggerunkan aku...

ok la ye..
aku chow dulu...
bye...

Monday, April 18, 2011

kucing ku mati lg...

Assalamualaikum...
ok la...kali ni cter sedih plak...
kucing aku mati lg....
waaaaaa!!! sedih sgt....
dh la tu kucing baru kat rumah aku...
aku x puas lg main ngn dia...

baru je td aku dgr cter psl kucing lec aku yg mati...
tuppp2 lps tu..
aku plak dpt cter kucing aku yg mati...
memang sedih....
aku siap nangis lg...hu3...


ni la dia kucing aku tuhs...
name nya bubu...



k la...
aku chow dulu...
bye33...

lunch with Mrs Amira...

Assalamualaikum....
nk cter ni...he3...
hari ni kls aku wt makan dgn lec MGT kiteorg...
hepy la jgk walaupun pd mulanya ada pelbagai masalah yg timbul...
biase la tu kan...
tp aku xnk la cter psl masalah tu...
aku nk cter psl lec aku ni...

lec aku ni memang sporting...baik...
cuma dia memang strict gler...
huhhhh....memang letih jgk la...
tp dia baik...

hari ni kls kiteorg wt makan...
tu pun wt kat kolej tho...hahaha!!
jd la kan...
drpd x wt langsung...
yg penting dpt gk rasa kegembiraannya...


ni la dia lec mgt kiteorg...
Mrs Amira...ni gambar dia bersama aku n fatin...



erm... k la...
aku chow dulu...
bye2...

Friday, April 15, 2011

mana awk???

Assalamualaikum...
hurmmmm...rasa rindu plak mlm2 cmni...
tp dia kat mana ek???
aku rindu sgt kat dia...

haisyyy...nape la ngn aku ni??
dh la x lame dh nk exam...
hurmmm...rinduuuunyerrrr...
sekarang ni rasa nk nangis je...
aku rindu dia sgt............



ermmm...sebenarnya sekarang ni aku dok study..
entah nape la...
tiba2 je ingt kat dia...
rasa rindu yg teramat la sgt kat dia...

k la...
aku chow dulu...
selamat malam....
bye33...

Wednesday, April 13, 2011

Jom Join Bloglist

Assalamualaikum...
hai korg..
kali ni aku join bloglist plak...
bloglist apisv2...


klik cni ek...;)

ok la..
aku chow dulu...
daaaaa....

Tuesday, April 12, 2011

target aku sem ni...

Assalamualaikum...
sebelum aku nk mulakan cter aku ni...
aku nk lepas geram dulu...
argghhhhhhhh!!!!!!!!
stress nya aku jwb test qmt skni...
uwaaaa!!!!rasa nk jerit je....
cmner la aku boleh x ingt nk jwb soalan tu...
aku x ingt nk gna formula yg mana..
waaaaa!!!!kacaunya...
esok test mgt plak...
yg tu lg la wat aku kacau....
hurmmmm....

ok la...selesai sesi melepaskan geram...
sekarang berbalik kpd tajuk entry aku kali ni...
nk tau ape target aku sem ni??
target aku nk dpt dekan sem ni...
dgn mendapat gpa 3.80...
itu adalah target aku sem ni...

oleh krn itu...
tiada lg main2 dlm study...
harus fokus...
yer la....aku nk dptkan balik cgpa 3 pointer ke atas...
aku nk baiki result aku...
aku harus yakin n kuatkan semangat aku...
yup...aku mesti boleh lakukannya juga...
yg penting...study rajin2...




utk azam aku tahun ni..
aku mesti dpt dekan...
harus dpt dekan....
korg doa2kanlah aku ye...hu3...

ok la....
aku blah dlu...
tataaaaaaaa....

Monday, April 11, 2011

final

Assalamualaikum..
hai korg...
dh beberapa hari x bukak blog...hu3..
x sempat la...
ditambah plak dgn line x berapa nk ok..
so, aku x dpt la nk berblog..he3...

ok la....
cter aku kali ni tentang final exam uitm..
x lama dh tu...
ade seminggu je lg..
takut wooo...
takut x dpt ape yg ditarget...
ye la..aku nk dekan sem ni...
nk naikkan pointer aku yg jatuh teruk tu...

ermm...jadual exam pun dh kuar...
wahhh...tersangat la padat jadual exam aku...
1 hari 2 paper...
memang tension la..
dh 2 subjek tu 4 jam kredit...
adoi....pening gk aku...

sekarang aku nk tunjuk jadual exam aku...hehe..
jeng2...

20/4 - MGT 160 2.15pm - 5.15pm
22/4 - CSC 119 8.30am - 11.30am
QMT 220 2.45pm - 5.45pm
26/4 - MAT 249 9.00am - 12.00pm
28/4 - MAT 253 2.15pm - 5.15pm

so, cmner???padat x???
ok la ckit...ade gk gep...
utk sem ni aku mestila buat yg terbaik...
aku mesti capai gk target aku sem ni...

ok la...aku chow dulu..
gud bye...

Thursday, April 7, 2011

nak balik..



Assalamualaikum...
hurmmm...aku nk balik umah!!!
uwaaaa...hancur musnah harapan aku nk balik minggu ni...
sebabnya aku kena g program itech...
bengkel pemantapan akademik..

utk subjek linear algebra...hu3..
nasib la.. tp xpe la...
manala tau dpt tips yg baik utk jwb exam ni...


ye la kn...aku ni dh la lemah ckit subjek tu..
so, aku mesti la tingkatkan usaha aku...
kalau nk dpt A la..
kalau xnk dpt A xpe la...
sekadar lulus..boleh je
...
tp aku xnk la tu...

nanti terjejas CGPA aku tu plak..
dh la semakin teruk...

kalau ok xpe la...


walau ape pun aku nk dekan sem ni...
result aku sem ni mesti capai 3 pointer ke atas...
aku xnk result aku jatuh lagi....
so, usaha kena kuat la....

yg penting jgn pernah putus asa...


erm...entry aku ni sebenarnya nk balik..
tp cter benda lain plak...he3..

bukannya ape..
dh lama rasanya aku x balik...

tambah plak lg seminggu aku nk exam..
dh tentunya aku dh x balik..
habiskan masa dgn study je la...

ok la..
aku chow dulu...bye...





Saturday, April 2, 2011

cemburu???

Assalamualaikum...
tetttttt...nape aku wt kuar tjuk entry cmtu ek???
aku ke yg cemburu???
hurmmm...entah la...
perlu ke aku cemburu????
aku cemburu kat sape???
haisyyy...semuanya mesti menjadi tanda tanya kan???he3...

aku cemburu dgn si dia la...
sape lg...
hari ni aku on9 fb...
mcm biasa..rutin seharian...he3..
aku tgk dia post kat wall akak tu..
aku cemburu ke???
ade la sikit2..
tipu la kalau aku kata aku ni x cemburu...
perempuan...biasa la...
kalau boleh dia nk miliki sesuatu tu sendirian..
xnk berkongsi..
samala jgk dgn aku...
aku lg la...
xnk berkongsi..
aku memang xleh berkongsi..
terutama soal hati n perasaan...hahaha..

aku sayang dia...
memang aku pernah cuba utk lupakan dia..
tp entahla..
aku belum cukup kuat utk lakukan semua tu...
mungkin suatu hari nanti...

ok la...
aku chow dulu....daaaaa!!!

Friday, April 1, 2011

Contest Kucing paling comel

Assalamualaikum....
hai korg2..
kali ni aku join contest lg..hehehe...
ok la...
ni benda nye...

banner contest..klik sini ok...;)

aku nk tunjuk gambar kucing aku..
merupakan kucing aku yg tersayang..
tp dia dh mati la...sob33...


ni la dia gambar kucing aku...
comey x???hehehe...
nama dia toyen...

aku nk tag aim, syazni n qiela...

ok...bye33...