Wednesday, February 8, 2012

Malam Pra Graduan.

Assalamualaikum..
korg nk tau...
semalam aku telah menghadiri satu majlis..
iaitu malam pra graduan utk pelajar semester akhir..
x sangka...akhirnya aku dpt merasainya jgk..
kalau dulu aku tgk kakak2 senior aku g dinner pra grad..
terasa di hati nk g jugak...
akhirnya..aku pun dapat merasakannya..

malam pra graduan kali ni kat Hotel Grand Riverview Kota Bharu..
yg terlibat utk program ni mestilah pelajar sem akhir...
so, aku pun x melepaskan la peluang ni utk join dinner tu..
memang best..makanan pun boleh tahan..
Chineese Food la katakn..

tapii..yg paling x sangkanya..
semalam aku makan sotong..
padahal aku x suka makan sotong..
tp semalam aku makan sotong..
aku cuma nk try je..
sedap ke tak..bila aku rasa..mmg sedap..
boleh tahan....
agak kekenyangan jgk la aku semalam..
tp kejap je la..
bila balik kolej perut lapar balik...hahahha...

xnak citer banyak...
nk tunjuk gambar je...hehehe..


Deep Fried Seabass with Mixed Fruits Sauce..


Fried Rice Fish Salted & Anchovies..


Trio Hot &Cold Combination..



Chilled Longan & Laici..


Braised Shark's Fins Soup with Shredded Chicken..



Deep Fried Chicken with Thai Sauce..

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon