Final Sem..Final Exam..

5:11:00 PM
Assalamualaikum..
cepat sungguh masa berlalu..
aku dh pun masuk musim study week..
maknanya dh masuk musim final exam..
final exam..final sem utk berada di UITM Machang..
waaaa...cpt nyerr masa berlalu..
dh nk habis diploma aku rupanya..
rasa cm baru je masuk alam diploma..
sekarang nk masuk alam ijazah plak..INSYAALLAH..

bg bdk statistik sem akhir start exam 12/3 ni..
pembuka utk exam semester ni...
dan jugak penutup pun kiteorg la penamatnya..
memang nk sruh kiteorg yg sem akhir ni stay lama kat UITM kn??



target aku sem ni??
hurmmm..entah la..
aku harap dpt lulus semua subjek dgn cemerlang..
tu target aku..
nk target tinggi2 pun x yakin sgt la..
takut..tp aku akn cuba wt yg terbaik utk last sem ni..
jeles jgk tgk kawan2 yg lain dpt result tinggi2..
aku plak hanya cukup2 makan je..
apa yg penting aku nk hbis sem ni..
aku nk tamatkan diploma aku dgn jayanya..




Artikel Terkait

Previous
Next Post »

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon