design baru

10:46:00 PM 1
Assalamualaikum. Waaaa.. Borinknyerr aku. Menghabiskan cuti yang sangat la lama kat umah sampaikan x tahu nak buat apa.. Adoi. Pening pale aku ni. Bosan tahap gaban dh..huhuhu..

Korang nak tgk apa design baru aku tuhs?? hehehe.. Design baru blog laa.. Tapi xde la cantik dan lawa macam korang punyerr.. Just untuk kepuasan aku jerr.. Lagipun aku tengah borink. X tau nak wt pe.. Aku pun try la nk design background blog ni. Asyik dok online facebook tweeter ngan tagged je.. Naik bosan dh aku ni. Sampai x tahu dh nk tgk apa kat facebook tweeter ngn tagged tuhs.. Nak tgk x design blog aku yang baru?? Meh nk tunjuk..hehehe..

taraaaaa.......


blog pink aku..hehehe..

Pink lagi design yang aku pilih..hehe.. Biasa la.. Blog girls kan..  Aku buat ni pun saja je.. Untuk suka2. Wat hilang rasa bosan.huhu..

Ok laaa.. Aku chow dulu... daaaaa...

dashboard blogger baru...

9:25:00 PM 2
Assalamualaikum. ade x kat cni dh upgrade dia punyer dashboard?? kalau belum baik x pyh la. x cantik pun. Aku tgk serabut je.. tapi nanti akn di upgrade dgn sendirinya. tuggu je la.. 

Ermm..aku memang x suka la dashboard baru ni. pening je nk tgk..mmg x lawa.. yg penting aku x suka.. nk tgk x dashboard baru? meh nk tunjuk..

ni la dashboard baru aku..hu3..

amacam???ok x??mungkin ade yg suka..tapi aku mmg x berapa suka.. namun, apakan daya..guna jgk laa..hu3..

ok laa..chow dulu..tata..

tentang rasa...

12:16:00 AM 0
Assalamualaikum.
malam ni tangan aku ni rasa nk menaip plak.
aku nk cter sumtim...
tentang rasa..haisyyy...
kuat sungguh perasaan aku kat dia..
sayang betol aku kat dia..
padahal dh banyak kali dia wt aku sakit hati..
tapi aku masih boleh sabar dgn dia...
alahai...nape la ngn aku ni??
cinta ke cm ni??huhuhuhu..




hurmmm...sukar utk meluahkannya dgn kata2..
hanya hati yg mmpu bersuara...
rindu??memang aku rindukn dia..
rindu sgt2...

Ya Allah..Kau jagalah perasaan aku ni...
sesungguhnya Engkau yg menemukan aku dgnnya..
kerana Engkau juga rasa ini hadir dlm jiwa ku...