design baru

10:46:00 PM
Assalamualaikum. Waaaa.. Borinknyerr aku. Menghabiskan cuti yang sangat la lama kat umah sampaikan x tahu nak buat apa.. Adoi. Pening pale aku ni. Bosan tahap gaban dh..huhuhu..

Korang nak tgk apa design baru aku tuhs?? hehehe.. Design baru blog laa.. Tapi xde la cantik dan lawa macam korang punyerr.. Just untuk kepuasan aku jerr.. Lagipun aku tengah borink. X tau nak wt pe.. Aku pun try la nk design background blog ni. Asyik dok online facebook tweeter ngan tagged je.. Naik bosan dh aku ni. Sampai x tahu dh nk tgk apa kat facebook tweeter ngn tagged tuhs.. Nak tgk x design blog aku yang baru?? Meh nk tunjuk..hehehe..

taraaaaa.......


blog pink aku..hehehe..

Pink lagi design yang aku pilih..hehe.. Biasa la.. Blog girls kan..  Aku buat ni pun saja je.. Untuk suka2. Wat hilang rasa bosan.huhu..

Ok laaa.. Aku chow dulu... daaaaa...

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

1 komen:

Write komen
Shazwina
AUTHOR
April 16, 2012 at 5:21 PM delete

dah comey dah design baru ni. kemas :)

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon