end of story..

10:41:00 PM

Assalamualaikum..
end of story???
story apa ekk??
benda ni dh lama aku nk cter...
tp gara2 line internet umah aku x dpt..
so, x dapat la nk story mory kat cni..
ok la..hari ni aku nk cter tntang ni..
apa yg sebenarnya END OF STORY neh....

end of story adalah aku dh habis diploma kat uitm machang..
3 tahun aku study kat machang..
macam2 rasa aku alami selama 3 tahun aku dok kat sana...
suka duka...sendu tawa...
disayangi...dibenci..
banyak yg dh aku pelajari selama 3 tahun jd pelajar UITM machang..
segalanya adalah cabaran buat aku sebagai seorang mahasiswi universiti..

ada ketikanya aku rasa hepy sgt dok sana..
ada jugak ketikanya aku rasa sedih..
tp tu sumer x pernah mematahkan semangat aku..
walaupun ade ketikanya aku rasa seperti org yg hilang kekuatan diri..
namun,aku cuba utk cari kekuatan yg baru..
cuba utk harungi segalanya dgn tabah...


aku pernah rasa tersungkur pabila aku kehilangan seorang kwn yg sgt aku sayang...
aku rasakan spt org yg tiada arah tujuan..
aku hilang kekuatan diri..
aku lemah...aku rasa x berdaya..
hidup aku pd masa tu hanya lah airmata.
tapi, aku cuba utk bangun...
aku sedar...bukan dia sahaja kawan aku dlm dunia ni..
aku masih mempunyai ramai kwn..
namun, di situ la aku belajar erti sebuah nilai persahabatan...

soal cinta??mesti la ada jgk..
tapi aku malas dh nk cter soal cintan-cintun ni..
asyik tentang rasa yg sama...
sdih dan kecewa..
hurmm...


Artikel Terkait

Previous
Next Post »

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon