New Face

6:39:00 PM
Assalamualaikum.. betapa hepynyer aku hari ni sbb aku berjaya design sendiri blog aku ni..setelah berhempas pulas mencari tutorial yg boleh membantu aku utk mencantikkan lagi blog aku yg hudus ni.. akhirnya aku berjaya juga..hehehe..semestinya bukan senang nak wt benda ni..perlukan kesabaran yang tinggi...cewahh...sabar la sangat aku ni kan...hehehe..

seperti yang korang lihat blog aku sekarang dgn blog aku dahulu..semestinya banyak perubahan..kan2??hehehe..

dahulu punyer..

kat atas tu yang sebelum ni..sebelum berubah wajah seperti yang korang tengok sekarang ni..ok laa..bagi yang nak tahu kat mana aku belajar sumer ni..meh aku nak gtau yerrr...



 tu la antara tok guru aku...yang menjadi tempat rujukan aku...so, bagi yang baru nak belajar boleh la rujuk2 kat link2 yang aku bagi tu erkkk...




p/s:: 2 hari kot aku dok main editing blog ni...huhuhu




Artikel Terkait

Previous
Next Post »

3 komen

Write komen
NurAlina
AUTHOR
May 31, 2012 at 7:43 PM delete

blog yg cntik..teruskn usaha anda,,

Reply
avatar
Noraim
AUTHOR
May 31, 2012 at 10:33 PM delete

lawa doh blog tie. kemah gitu :)

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon