berhenti berharap..

12:27:00 AM
Assalamualaikum.. tiap kali aku dpt friend request kat facebook aku berharap sangat yg dia akn add aku balik..tapi ternyata bukan dia orangnya..penantian aku hanyalah sia2.. selalunya bila time camni mesti aku akan tunggu dia online walaupun aku tahu bila dia online aku takkan tegur kat ruangan chat.. namun, sekurangnya aku hepy sangat dpt tengok dia online.. tapi sekarang dah takde lagi...



sejujurnya aku terlalu rindukan dia.. aku cuba utk lupakan bayang2 dia..tapi makin aku cuba makin kuat ingatan aku pd dia datang..setiap kenangan antara aku dan dia datang di fikiran.. lepas tu wat aku jadi nak nangis.. aku tahu...mungkin aku sahaja yg ingat kat dia..sedangkan dia dah x ingat kat aku pun..mungkin dia dh lupakan aku..takpe laa..aku terima andai ini pengakhiran nyerr..






aku harap sangat aku dapat lupakan dia walaupun aku tahu ianya mengambil masa yg lama.. aku juga berharap yg dia takkan kembali lagi dlm hidup aku.. seandainya dia ingin kembali sekalipun biar lah waktu itu aku dah berjaya lupakan dia.. walaupun dia pergi tanpa alasan tapi aku takkan terima dia utk kembali dengan beribu alasan sekalipun kerana hati aku dh terlalu luka kerana dia..

untuk kawan2 yang sentiasa bagi aku kata2 semangat dan dorongan..terima kasih aku ucapkan..tanpa korang aku pun xtau camner nak hadapi benda ni..





p/s:: utk awak..walaupun saya xtau apa motif awk yg sebenanrnya wt camtu kat saya tp saya tetap maafkan awak..saya xnk dendam dan marah awak lama2..sebab saya tahu xde gunanya sy marah awk..kalau ada jodoh antara kita pasti kita akan disatukan juga nati..INSYAALLAH....^__^



Artikel Terkait

Previous
Next Post »

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon