Contest: Blog Paling Awesome

4:00:00 PM
Assalamualaikum...kali ni aku join contest lagi..contest ni dari cik afifah daliliey ..contest kali ni memang sempoi gler..syarat2 yang mudah untuk dituruti...hehehe..



klik banner untuk join contest..








orait...siap sudah contest untuk kali ni..simple jerr..
  • dah follow blog fifah & apis..
  • dah like page FB Apis & Gadis Pizza..
senang jer kan??? tak perlu cakap banyak..bagi korang yang nak join boleh tekan kat banner yang aku dah tepek kat atas tu..nanti kat situ korang tengok la syarat2 dia..ok laa...daaaaa...



p/s:: agaknya bila la aku nak anjurkan contest plak erkkk???huhuhu

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

2 komen

Write komen
afifah
AUTHOR
June 4, 2012 at 1:16 PM delete

thanks join contest ni..hope u're d lucky one..:)

Reply
avatar
June 5, 2012 at 3:26 AM delete

GOOD LUCK

jom join lucky 6 akan dapat free gift, sekira ramai join hadiah akan ditambah
http://cioccolatoworld.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon