Wednesday, June 27, 2012

Contest : Kami BFF(!)

Assalamualaikum...join contest plak kali ni...contest ni dari blog Emas Putih...nak tahu nape saya join contest ni?sebab contest ni menarik...menceritakan tentang BFF kita..BFF yang aku nak tunjukkan ni bermula dari sekolah sampai la universiti...sabar erkk...nanti aku tunjuk...

klik banner untuk join.:)







geng tersayang CS111/6C

Etceli aku takde gambar yang posing lawak or whatever laa...al-maklumlah...bukan fotogenik...posing biasa2 je...huhuhu...


Ok la...selesai sudah contest ni..aku nak tag Aim...Tarikh start contest: 13 Jun 2012 - 30 Jun 2012 12AM.


jangan lupa klik banner kat bawah ni...TQ...:)

4 comments:

  1. tq tie. kalu dey ore buat deh. esok kea tarikh last? ore br bukok etep. huhu.

    ReplyDelete
  2. good luck :) http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html

    ReplyDelete
  3. semoga berkekalan . .
    amiin . . .
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html
    saya follow sini

    ReplyDelete
  4. salam singgah sini dari segmen yang sama..dah follow sini jangan lupa follow sy jg

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)