Tuesday, June 12, 2012

hepy wif my fren..

Assalamualaikum..salam ceria..salam sayang untuk geng bloggers...hari ni aku memang hepy sangat..nak tahu aku hepy sebab apa??sebab aku dapat keluar dengan kawan2 lama aku..kawan2 sekolah dulu..memang happening dan gler2 sumer...al-maklumlah..kiteorang ni dah lama tak jumpa dan keluar sama2..hari ni terubat jugak rindu tu....pagi aku keluar dengan Mirah, Diela, Tiera dan Efa...petang tu Siti plak ajak aku keluar...seharian hari ni memang jalan je laa kerja aku...huhuhu..

Pagi tadi aku keluar jalan2 g KB dengan kawan2 aku...dalam perjalanan tu memang riuh gler kot dalam kereta...macam2 cerita ada...tambah plak kiteorg ni memang perangai gler2 sikit....tapi aku tak gler lagi laa..hahhaa..letih tu memang la letih..letih jugak laaa...kononnye nak g taman tengku anis tapi sebab tak tahu jalan sesat sampai kat airport...lucu betol..dengan perut nyerr lapar.....hahhaha...last2 kiteorg buat keputusan g makan kat Pantai Cahaya Bulan...dok kat situ lagi best...ambik angin pantai...dan aku merasakan kedamaian kat situ..cewahhhh...hehehe..


posing dlm kete jap...he3..


kami berempat...geng ex 5 Mekah 2008..^_^




wif mirah..comelkan kiteorang??he3..


Kiteorang g takde la lama sangat...petang kiteorang pun balik..aku sampai je rumah lebih kurang 30 minit Siti plak ajak aku keluar...ikut dia teman bawak adik2 dia g gunting rambut...aku pun cakap kat mak aku dan mak aku pun ok jerrr...so, lepas tu keluar dengan Siti plak...fuhh...puas hati jugak kot hari ni...dapat jumpa kawan2 lama...

wif Siti...comelkan??he3..^_^

Tapikan...kesian plak kat adik aku sorang ni..sebab dia takleh join..yerr laa...orang nak final exam....hehehe...takpe...banyak lagi masa...nanti boleh keluar pulop...hehehe..


budop manja...hahaha...

ok laaa...aku pun letih dah ni..rasa cam nak tidur awal je hari ni???awal la sangat kannn...hehehe..ok laaa....tata...



p/s:: agak2nyerr bila la dapat kumpul sama2 lagi erkkk???huhuhuhu..





1 komen so far

nati tggu saye lak blik!!!hehe

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon