Segmen Cioccolato World | Tambah Follower Blog & Twitter

by - 3:51:00 PM





Kali ni join segmen lagi...aku telah dijemput untuk join segmen ni..segmen dari blog akak Diya..terima kasih sbb sudi jemput saya join segmen ni...


klik banner untuk join contest..



link blog: zatie
link twitter: nicktiey


ok laaa...siap sudah semuanyerr..bagi yang nak join silakanlah erkk..tarikh tutup 25 jun 2012..




p/s:: baru je balik dari tempat kenduri..terus je blogging lagi...hehehe..



You May Also Like

11 komen

  1. thank you kerana join good luck for lucky person yang akan dapat free gift :)

    ReplyDelete
  2. dtg dari segmen sama..done follow akak..jom ke http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  3. hi, dari segmen sama..
    saya dah follow n click smua tabung awak..
    jom support tabung saya n follow blog saya plak..
    http://chocolateholic4eva.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. ada pengumuman mengenai segmen ini
    baca ok

    http://cioccolatoworld.blogspot.com/2012/06/pengumuman-yang-join-segmen-diya.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama dan jadi follower awk yg ke 159 :)

    ReplyDelete
  6. 2# PENGUMUMAN YANG JOIN SEGMEN DIYA
    korang klik link ini untuk mengetahui
    apa yang diya update.... [klik]

    ReplyDelete
  7. nice site! bw n folo here. join the diya's segment too. n also hope be my folower too ^^

    http://dorathecoffeegirl.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  8. salam..singgah dari segmen same..jom jenguk blog saya if ada masa di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html thanx:)

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama -P
    http://dhia-wardah.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)