Segmen Cioccolato World | Tambah Follower Blog & Twitter

3:51:00 PM




Kali ni join segmen lagi...aku telah dijemput untuk join segmen ni..segmen dari blog akak Diya..terima kasih sbb sudi jemput saya join segmen ni...


klik banner untuk join contest..



link blog: zatie
link twitter: nicktiey


ok laaa...siap sudah semuanyerr..bagi yang nak join silakanlah erkk..tarikh tutup 25 jun 2012..




p/s:: baru je balik dari tempat kenduri..terus je blogging lagi...hehehe..



Artikel Terkait

Previous
Next Post »

11 komen

Write komen
June 5, 2012 at 4:13 PM delete

thank you kerana join good luck for lucky person yang akan dapat free gift :)

Reply
avatar
Eira Shamiera
AUTHOR
June 8, 2012 at 10:30 AM delete

dtg dari segmen sama..done follow akak..jom ke http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

Reply
avatar
June 10, 2012 at 3:25 AM delete

hi, dari segmen sama..
saya dah follow n click smua tabung awak..
jom support tabung saya n follow blog saya plak..
http://chocolateholic4eva.blogspot.com/

Reply
avatar
June 11, 2012 at 7:54 PM delete

ada pengumuman mengenai segmen ini
baca ok

http://cioccolatoworld.blogspot.com/2012/06/pengumuman-yang-join-segmen-diya.html

Reply
avatar
Miss Ann
AUTHOR
June 12, 2012 at 2:41 AM delete

dari segmen yg sama dan jadi follower awk yg ke 159 :)

Reply
avatar
Yana Muhamad
AUTHOR
June 16, 2012 at 12:32 AM delete

done follow :D
follow back ?

Reply
avatar
June 18, 2012 at 1:43 AM delete

2# PENGUMUMAN YANG JOIN SEGMEN DIYA
korang klik link ini untuk mengetahui
apa yang diya update.... [klik]

Reply
avatar
June 19, 2012 at 10:18 AM delete

nice site! bw n folo here. join the diya's segment too. n also hope be my folower too ^^

http://dorathecoffeegirl.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

Reply
avatar
June 22, 2012 at 5:08 PM delete

salam..singgah dari segmen same..jom jenguk blog saya if ada masa di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html thanx:)

Reply
avatar
yana_mu'azz
AUTHOR
June 22, 2012 at 7:42 PM delete

dari segmen yg sama -P
http://dhia-wardah.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon