Tuesday, June 5, 2012

Segmen Cioccolato World | Tambah Follower Blog & Twitter





Kali ni join segmen lagi...aku telah dijemput untuk join segmen ni..segmen dari blog akak Diya..terima kasih sbb sudi jemput saya join segmen ni...


klik banner untuk join contest..



link blog: zatie
link twitter: nicktiey


ok laaa...siap sudah semuanyerr..bagi yang nak join silakanlah erkk..tarikh tutup 25 jun 2012..




p/s:: baru je balik dari tempat kenduri..terus je blogging lagi...hehehe..



11 komen

thank you kerana join good luck for lucky person yang akan dapat free gift :)

dtg dari segmen sama..done follow akak..jom ke http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

hi, dari segmen sama..
saya dah follow n click smua tabung awak..
jom support tabung saya n follow blog saya plak..
http://chocolateholic4eva.blogspot.com/

ada pengumuman mengenai segmen ini
baca ok

http://cioccolatoworld.blogspot.com/2012/06/pengumuman-yang-join-segmen-diya.html

dari segmen yg sama dan jadi follower awk yg ke 159 :)

2# PENGUMUMAN YANG JOIN SEGMEN DIYA
korang klik link ini untuk mengetahui
apa yang diya update.... [klik]

nice site! bw n folo here. join the diya's segment too. n also hope be my folower too ^^

http://dorathecoffeegirl.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

salam..singgah dari segmen same..jom jenguk blog saya if ada masa di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html thanx:)

dari segmen yg sama -P
http://dhia-wardah.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon