segmen dari Jiakreatifelt: header dulu hingga kini

6:00:00 PM
Assalamualaikum...salam sayang buat para bloggers..kali ni aku telah join satu segmen lagi..segmen kali ni aku telah pun dijemput  oleh kak Jia...thanks kak sebab jemput saya join segmen ni..now, i'm join it..hehehe..segmen kali ni pasal berkongsi tentang header blog masing2..header dulu hingga kini..ermm..sebenarnya header aku takde comel sangat pun..biasa2 jerr..lagipun aku ni bukannye kreatif sangat pun..so, aku buat header yang simple2 je dengan menggunakan doodle2 yang aku download kat internet..nak buat doodle sendiri tak reti...guna photoshop tu pun masih lagi merangkak..huhuhu..

ok laa..sekarang aku nak tunjuk kat korang sumer header2 aku yang dulu2 punyerr sehinggalah header yang guna hari ni..hehehe..jeng2..


first header...he3..
































amacam??tu la header2 aku...ada lagi sebenarnya...memang banyak..tapi aku rasa yang ni aku nk tunjuk..dari yang bukan transparent ke transparent...hehehe...header2 aku simple jerrr...nak buat yang lagi gojez dan meletup tak reti laaa...huhu

orait..siap sudah...bagi yang join boleh la klik kat SINI..ermm...aku nak tag si dia...dia...dan dia...





Artikel Terkait

Previous
Next Post »

8 komen

Write komen
Yumida
AUTHOR
June 11, 2012 at 9:49 PM delete

cantiknye header2 awak..sy x reti wt header..hehe
follower ke 157

Reply
avatar
June 11, 2012 at 10:22 PM delete

terima kasih dear join and sharing.akk tgk cantik jugk header2 tuh.kreatif la nie kan..^^ teruskn berblogging ye dik..^^

Reply
avatar
Ety
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:41 AM delete

Hehe. Kita pun sama lah. Nak buat yang gojes mojes, tak reti. Yang simple2 setakat yang termampu je la. Hehe.

http://etyhanafiah.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

Reply
avatar
Nurrul
AUTHOR
June 12, 2012 at 6:20 PM delete

cantik header kamu.. banyak guna doodle.. Nurru tak pandai buat doodle :/
Keep Blogging..
Dari segmen yg sama :D
*http://youismysoul.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

Reply
avatar
maszull
AUTHOR
June 23, 2012 at 11:15 PM delete

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama done follow...:)

Reply
avatar
June 26, 2012 at 12:45 PM delete

dtg dari segmen yg sama...
hai kawan blogger
jom melawat kita kalau free yeah!!
http://izzatijer.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

Reply
avatar
July 11, 2012 at 4:05 PM delete

Makluman:tempoh undian bg segmen jiakreatifelt header dr dulu-kini yg terbaik dipendekkan ke 15/07.
minta mf di atas perubhn tarikh.utk itu,sila giatkan usaha utk promsikan penggundian header anda.

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon