Wednesday, June 27, 2012

Segmen dari Jiakreatifelt: header dulu hingga kini yang terbaik

Assalamualaikum..rasa cam tak caye header aku terpilih untuk masuk pusingan seterusnya..header aku tuhs bukannye lawa sangat pun...biase2 je..ada yang lagi lawa pada aku...tapi takpe laa...mungkin rezeki..aku just join untuk suka2 je...menang ke kalah lain cter....tapi terima kasih ye kak Jia sebab pilih header saya..sekarang saya akan undi 3 header yang terbaik...jeng2...hehehe..


header NANAKIMIE


header KINA

my header..hehehe.



Haaaa..tu la 3 pilihan header yang aku pilih..nak tahu nape aku pilih 3 header tu...header dari cik nanakimie tu comel...pastu nampak sweet je...header cik kina tu plak sebab aku suka warna dia...warna hijau..kedamaian kot..blog dia pun warna hijau...yang last sekali tu mesti korang nak tahu nape aku undi header sendiri??hehehe..saja2..tak tahu nak pilih...header2 yang lain pun lawa2 dan gojez belaka...nanti jangan lupa erkkk undi..kalau boleh undi laa header aku tu..tu pun kalau korang rasa layak untuk menang laa...tak paksa pun...huhuhu...kalau nak undi boleh klik kat sini...ok laa...gua chow dulu..daaa....



p/s:: tiba2 hati ni rasa rindu..tak sangka dah masuk 3 tahun...hurmmm...



jangan lupa klik banner kat bawah ni erkkk...TQ..^__^

3 komen

terima kasih kerana mengundi.header anda mungkin yg bertuah.sila sentiasa update dengn blog sy untuk sebrg perubhan maklumt yer.terima kasih sekali lagi

assalamualaikum Nik....semoga berjaya yer...:)

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon