Segmen : Follower Pilihan Niera

7:34:00 PM


 



Bismillahirrahmanirrahiim..kali ni join segmen lagi..segmen dari blog Niera..

klik banner untuk tengok syarat2..



orait...selesai sudah...dah follow, like fanpage dan letak banner....siap..hehehe..bagi yang nak join boleh la tekan dekat banner yang aku dah letak kat atas tu...tarikh tutup ialah  22 JUN 2012..


p/s:: rasanya bulan ni saja aku dah banyak join segmen ni..cuba nasib jerr dan menghilangkan borink..huhuhu




Artikel Terkait

Previous
Next Post »

8 komen

Write komen
Anzulna
AUTHOR
June 14, 2012 at 8:15 PM delete

singgah ;) http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Reply
avatar
Atirah ★
AUTHOR
June 15, 2012 at 1:29 PM delete

Datang dari segmen yang sama .
Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Reply
avatar
Yaya
AUTHOR
June 16, 2012 at 12:07 PM delete

dari segmen yang sama
jemput-2 lah datang ke blog saya ^^

http://apink221.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Reply
avatar
June 17, 2012 at 2:39 AM delete

salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

Reply
avatar
Mrs.BuduBilis
AUTHOR
June 17, 2012 at 5:25 PM delete

singgah dari segmn yang sama http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera

Reply
avatar
putri=)
AUTHOR
June 21, 2012 at 1:01 PM delete

Sggh dr segmen yg,same.. (: http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

Reply
avatar
nawza
AUTHOR
June 21, 2012 at 10:42 PM delete

berlayar ke sini dari segmen yg sama..follow ur blog..=)

http://nawza89.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Reply
avatar
June 22, 2012 at 4:06 PM delete

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

Datang follow dari segmen yang sama..jemput singgah ke blog saya.. ^_^
salam ukhwah fillah..

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon