Thursday, June 7, 2012

Segmen : Follower Pilihan Niera



 



Bismillahirrahmanirrahiim..kali ni join segmen lagi..segmen dari blog Niera..

klik banner untuk tengok syarat2..



orait...selesai sudah...dah follow, like fanpage dan letak banner....siap..hehehe..bagi yang nak join boleh la tekan dekat banner yang aku dah letak kat atas tu...tarikh tutup ialah  22 JUN 2012..


p/s:: rasanya bulan ni saja aku dah banyak join segmen ni..cuba nasib jerr dan menghilangkan borink..huhuhu




8 komen

singgah ;) http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Datang dari segmen yang sama .
Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

dari segmen yang sama
jemput-2 lah datang ke blog saya ^^

http://apink221.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

singgah dari segmn yang sama http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera

Sggh dr segmen yg,same.. (: http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

berlayar ke sini dari segmen yg sama..follow ur blog..=)

http://nawza89.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

Datang follow dari segmen yang sama..jemput singgah ke blog saya.. ^_^
salam ukhwah fillah..

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon