Monday, June 18, 2012

Segmen : Mari Berhijab Part 2

Assalamualaikum...dah beberapa hari tak update blog...sebabnye malas dan takde idea campur plak asyik keluar dengan kawan2 je...hehehe...ermmm....tak nak membebel panjang lebar..kali ni join segmen lagi...segmen from blog apit...nanti korang leh la ushar2 blog dia...tengok doodle2 yang dia lukis...comel tau....


klik banner kalau nak join..^_^

nama: zatie
warna pilihan: pink muda

bagi yang nak join boleh laa klik kat banner tu...cepat tau...hanya 50 peserta terawal sahaja...jom laa join ok...daaaa..



2 comments:

  1. hana datang menjenguk~ jum ke blog hana pula.. trimas..

    ReplyDelete
  2. Doodle.

    http://1.bp.blogspot.com/-z0ERZQRMSd4/T-SCUAeV1QI/AAAAAAAAJgQ/wj56G4zJ6d8/s1600/zatie.png

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)