Segmen : Mari Berhijab Part 2

6:21:00 PM
Assalamualaikum...dah beberapa hari tak update blog...sebabnye malas dan takde idea campur plak asyik keluar dengan kawan2 je...hehehe...ermmm....tak nak membebel panjang lebar..kali ni join segmen lagi...segmen from blog apit...nanti korang leh la ushar2 blog dia...tengok doodle2 yang dia lukis...comel tau....


klik banner kalau nak join..^_^

nama: zatie
warna pilihan: pink muda

bagi yang nak join boleh laa klik kat banner tu...cepat tau...hanya 50 peserta terawal sahaja...jom laa join ok...daaaa..



Artikel Terkait

Previous
Next Post »

2 komen

Write komen
June 19, 2012 at 3:13 PM delete

hana datang menjenguk~ jum ke blog hana pula.. trimas..

Reply
avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
June 22, 2012 at 10:34 PM delete

Doodle.

http://1.bp.blogspot.com/-z0ERZQRMSd4/T-SCUAeV1QI/AAAAAAAAJgQ/wj56G4zJ6d8/s1600/zatie.png

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon