Saturday, June 30, 2012

Segmen : Saya Sedia Follow Back

Assalamualaikum...join segmen lagi..segmen dari blog cik zati...

klik banner utk join..


Syarat-syarat
  • Kamu follow , saya follow back. xnak follow, x dipaksa.
  • Peserta segmen sama follow kamu, kamu kena follow back.
  • Buat entri, letak banner buruk tu, linkkan ke entri ni.
  • Tinggalkan link entri dikotak komen sahaja. 

Ok...siap dah...nak tengok sumtim tak??klik sini dan sini ok...


p/s:: tak sabar nak tahu result panggilan degree...hehehe


17 komen

tq follow..Cendol Follow sini jugak ye . follower yg ke 196
:) salam kenal

dari segmen yang sama...dah follow..nanti follow kita balik eh..

http://pandaboystory.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-sedia-follow-back.html

hai. singgah sini. Dari segmen yang sama :)

http://irawwazmi.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-sedia-follow-back.html

hye awok..bw here..dah follow awok..jom ke blOg meera :D

http://ameera2793.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-sedia-follow-back.html

dari segmen yg sama.done follow.. singgah and follow blog naz ye ^_^
http://naz-only-you.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-sedia-follow-back.html

hai dari segmen sama..done follow awak..harap follow saya semula thankzz =)
http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/06/segment-saya-sedia-follow-back.html

salam kenal, dari segmen yang sama.raihan blogwalking sini sambil follow. jemput ke blog klu berkesempatan.

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-sedia-follow-back.html

hye, saya mayra.. dari segmen yang sama.. done follow u.. jom singgah n follow blog mayra.. :)

http://mayrahazim.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-sedia-follow-back.html

done folow

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/nak-join-click-sini.html

done follow dri segmen yg sme..

Salam..Hai..Hai...
Nice Blog...Hebat2 ^_^
Saya lama Dah FOLLLOW Awak..
Jemput Singgah Blog Saya Plak Okay!!

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-sedia-follow-back.html

dtg dari segmen yg sama..salam kenal ya..:)

salam singgah sini dari segmen yang sama.done follow u.follow back k :D happy blogging

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-sedia-follow-back.html

singgah dari segmen yang sama . follow sini . hit me back ya :)

http://ceritalieya.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-sedia-follow-back.html

drop here dri segmen sama . maaf lambat terjah . done followed you . salam ramadhan . have a visit here :)

Segmen Saya Sedia Follow Back

jejalan dari segmen yang sama dan follow

http://www.mialiana.com/2012/07/segmen-saya-sedia-follow-back.html

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon