Wednesday, June 20, 2012

Segmen : Signature by Putry II

Assalamualaikum...enrty yang ni join segmen plak..hehehe...segmen from blog cik Putry..segmen ni aku nampak kat group dalam facebook...rasa cam best jerr..aku pun join laa...ok yerr cik putry...saya join awk punyerr segmen...hehehe..


klik banner ni...^_^



Syarat-syarat penyertaan:



1. Like Page Putry
2. Follow blog putry
3. Buat tajuk entry Segmen : Signature by Putry II
4. Tampal banner diatas di entry korang
5. Sertakan nama panggilan di blog korang dan warna kesukaan korang..
6. Tinggalkan link entry korang diruangan komen ni tau....
  
 
 
 

 Ok laaa....saya dah pun follow awak punye blog dan awak punye page.....hehehe..^_^
Nama panggilan: zatie
Warna kesukaan: pink 

Menariknya pasal segmen ni dia punye tarikh tutup...23 Jun 2012 tepat jam 12 malam...tarikh birthday si dia....sob3...hurmmm...ok laa...aku chow dulu...nak solat asar ni...heheeh..sebelum tu klik kat sini erkk...daaaa..
Jangan lupa klik banner kat bawah ni yerrr... 

3 comments:

  1. rajin la join GA ni. hee.

    lawa blog tie. rajim molek edit :)

    pstt, mari la nok pinje novel gak. hehe.

    ReplyDelete
  2. tq dear join sgmen putry.. ntkan signture by putry kay

    ReplyDelete
  3. dear url signature

    http://1.bp.blogspot.com/-FoHphPbTL_Q/T-bX3096NjI/AAAAAAAABn4/n-VFj5NJRn0/s1600/sg+zatie.png

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)