Ada bakat ke??

10:18:00 PM
Assalamualaikum...hari ni dah masuk bulan 7...wahhh..cepat sungguh masa berlalu erkkk...dah masuk bulan 7 pun...memang aku menantikan bulan 7 ni..sebabnye dalam bulan 7 ni result untuk panggilan kemasukan degree akan keluar..tak sabar rasanya menanti..berdebar pun ada gak ni..aku harap aku berjaya la dapat sambung degree..tak kisah la dapat sambung UiTM mana pun...janji dapat sambung dalam bidang yang sama iaitu Sains Statistik...aku dah sayang dengan course statistik ni...hehehe..pertengahan bulan 7 ni jugak akan datang ketibaan bulan ramadhan yang mulia...InsyaAllah..sememangnya bulan yang dinantikan oleh semua umat islam dimuka bumi ini...haaaa...yang girls tu dah habis ganti pose ke belum??kalau belum cepat2 la ganti erkkk..hihihi...




Sebenarnya aku nak cter pasal ni...pasal gambar kat atas tu...hihihi...tadi tu mukaddimah je....ermmm...amacam??ade bakat tak nak jadi mummy???hehehe...aku pun tadi kekok jugak nak pegang Airel ni..al-maklumlah memang tak reti nak pegang budak kecik...nampak sangat takde bakat nak jadi mummy lagi...huhuhu..tapi takpe...orang kata slow2...lama2 tak kekok laa....hehehe...bukan senang nak pegang budak kecik sebesar tu...memang kena teliti..budak kecik yang baru nak masuk umur sebulan.tulang2 dia tu lembut lagi kot...lain kite yang dah tua ni...tua dah ke???tak tua lagi...aku masih muda lagi...hahahaha...


Ok laa...tu je nak sharing dengan korang...ada hadiah untuk korang..nah..klik sini...hehehe..ok..bai2..



p/s:: kena banyak belajar lagi neh kalau nak jadi mummy...hihihihi



Tekan banner kat bawah neh...TQ...^_^

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

3 komen

Write komen
cynta ieda
AUTHOR
July 1, 2012 at 11:59 PM delete

follower ke 209..sama la dn sama..menunggu result tuk degree..hope dpt...gud luck for 4 dear...nmpknya..mcm belum ready gak jadi mummy 2..d suh stdy luk..hee

Reply
avatar
Liana Norazmi
AUTHOR
July 2, 2012 at 2:08 PM delete

dah ada bakat dah tuu..heee =D

Reply
avatar
July 2, 2012 at 2:21 PM delete

salam kenal.comellah awak dukung baby tu.memang ada bakat.i dah follow.follow i balik ye..tq..;D

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon