Friday, July 20, 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

Assalamualaikum.. jom join segmen dari Ben Ashaari..


klik banner ni ok..



Kenapa korang kena pilih blog zatie??sebab zatie suka  menambah kenalan baru dan zatie jugak suka baca entry rakan2 blogger yang lain..so, jangan risau laa...korang follow zatie akan zatie follow korang balik janji korang kena tinggalkan jejak korang laa..senang zatie nak terjah blog korang balik..untuk segmen ni zatie akan buat la bloglist baru..jom kita sama2 tukar link dan menambahkan lagi kenalan blogger..


Ok laa..tata.. 





 

31 komen

YA ... SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA :)

blog awk dh msuk dlm bloglist yana

http://nazlyizan.blogspot.com/

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://www.dieyaworld.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

ye . sy berminat dengan tawaran anda :)

Ya. Saya Berminat & Saya telah masukkan link blog awk ke bloglist sy .. tq

Salam Ramadhan......
Jom tukar link....
Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Berminat nak tukar link tak??.....

http://ohsenyum.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Ya, saya berminat dengan tawaran anda :)
http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

dya setuju..
dh letak dlm bloglist..n follow sini
http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html?showComment=1342762441706#c1816168577144555019

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

as salam...

kita bertukar link nak tak? Selamat Berpuasa...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Salam Ramadhan! :)
Berminat nak tukar link dengan saya tak? Kalau YA, comment di entry saya DAN letakkan sekali URL/LINK BLOG :D

http://www.faqihahhusni.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Anda berminat utk menukar link bersama saya?
http://terbangdisyurga.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Anda berminat untuk tukar link bersama saya ?

http://akudiadanangan.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Selamat berpuasa . Btw , kembar lah kita . huhuu

Saya dah letak nama awak dlm list Ramadhan saya, awak just perlu letak saya dalam list awak -> http://mizzsninie.blogspot.com Kalau nak cek betul ke tak boleh cek kat sini -> http://mizzsninie.blogspot.com :D Thanks

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

salam ramadhan , berminat tak bertukar link dengan azza ? :)

http://zaza96.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

Assalam, sudi tak tukar link dengan saya... hehehe

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

SALAM RAMADHAN..

JOM TUKAR LINK DENGAN SAYA..

SY SUDAH MASUKKAN LINK AWK :)





http://farhah88.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

Salam Ramadhan..

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://saljuhumairah.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Assalam done letak link kamu dlm bloglist saya... >.<

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com

salam,
tqvm.. dah masukkan dalam senarai..
selamat berpuasa..

Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

hi
anda berminat utk menukar link bersama saya??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

tq :))

Assalamualaikum..

anda sudi bertukar link dengan waalid?

sila jawab di SINI

Jom Baca dan komen N3 Terkini Waalid : Mengejar Rahmat Tuhan

http://aurorua.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan_20.html

BERMINAT TUKAR LINK? FOLOW K..

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

Ini Blog saya yang lain

Ummi dah folo..Maaf ye, ummi baru nak jejak...Tenet problem.
Ummi nak tanya, Sudikah bertukar link dgn ummi?Jawap k..hehe.
Blog awak ummi dah msukkan dlm bloglist blog ummi:)
Terima kasih ye..
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon