BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

12:43:00 PM
Assalamualaikum.. jom join segmen dari Ben Ashaari..


klik banner ni ok..



Kenapa korang kena pilih blog zatie??sebab zatie suka  menambah kenalan baru dan zatie jugak suka baca entry rakan2 blogger yang lain..so, jangan risau laa...korang follow zatie akan zatie follow korang balik janji korang kena tinggalkan jejak korang laa..senang zatie nak terjah blog korang balik..untuk segmen ni zatie akan buat la bloglist baru..jom kita sama2 tukar link dan menambahkan lagi kenalan blogger..


Ok laa..tata.. 





 

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

31 komen

Write komen
Yana Aina
AUTHOR
July 20, 2012 at 12:57 PM delete

YA ... SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA :)

blog awk dh msuk dlm bloglist yana

http://nazlyizan.blogspot.com/

Reply
avatar
July 20, 2012 at 12:58 PM delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://www.dieyaworld.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
Eyqa Hasnan
AUTHOR
July 20, 2012 at 1:06 PM delete

ye . sy berminat dengan tawaran anda :)

Reply
avatar
AimanAziz
AUTHOR
July 20, 2012 at 1:09 PM delete

Ya. Saya Berminat & Saya telah masukkan link blog awk ke bloglist sy .. tq

Reply
avatar
AyueJean
AUTHOR
July 20, 2012 at 1:10 PM delete

Salam Ramadhan......
Jom tukar link....
Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Reply
avatar
Ohsenyum
AUTHOR
July 20, 2012 at 1:34 PM delete

Berminat nak tukar link tak??.....

http://ohsenyum.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
Mieya Atiera
AUTHOR
July 20, 2012 at 1:39 PM delete

Ya, saya berminat dengan tawaran anda :)
http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
July 20, 2012 at 1:54 PM delete

dya setuju..
dh letak dlm bloglist..n follow sini
http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html?showComment=1342762441706#c1816168577144555019

Reply
avatar
July 20, 2012 at 2:48 PM delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
July 20, 2012 at 2:55 PM delete

as salam...

kita bertukar link nak tak? Selamat Berpuasa...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
July 20, 2012 at 3:45 PM delete

Salam Ramadhan! :)
Berminat nak tukar link dengan saya tak? Kalau YA, comment di entry saya DAN letakkan sekali URL/LINK BLOG :D

http://www.faqihahhusni.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
GBM
AUTHOR
July 20, 2012 at 4:14 PM delete

Anda berminat utk menukar link bersama saya?
http://terbangdisyurga.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
July 20, 2012 at 4:44 PM delete

Anda berminat untuk tukar link bersama saya ?

http://akudiadanangan.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Selamat berpuasa . Btw , kembar lah kita . huhuu

Reply
avatar
Mizzs Ninie
AUTHOR
July 20, 2012 at 6:10 PM delete

Saya dah letak nama awak dlm list Ramadhan saya, awak just perlu letak saya dalam list awak -> http://mizzsninie.blogspot.com Kalau nak cek betul ke tak boleh cek kat sini -> http://mizzsninie.blogspot.com :D Thanks

Reply
avatar
July 20, 2012 at 6:22 PM delete

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
Ohh Azza
AUTHOR
July 20, 2012 at 6:43 PM delete

salam ramadhan , berminat tak bertukar link dengan azza ? :)

http://zaza96.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
Misz Mieza
AUTHOR
July 20, 2012 at 7:41 PM delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

Reply
avatar
Ikmal
AUTHOR
July 20, 2012 at 10:24 PM delete

Assalam, sudi tak tukar link dengan saya... hehehe

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
cik violet
AUTHOR
July 20, 2012 at 11:30 PM delete

SALAM RAMADHAN..

JOM TUKAR LINK DENGAN SAYA..

SY SUDAH MASUKKAN LINK AWK :)





http://farhah88.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
jaakechik
AUTHOR
July 21, 2012 at 12:08 AM delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

Reply
avatar
saljuhumairah
AUTHOR
July 21, 2012 at 1:15 AM delete

Salam Ramadhan..

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://saljuhumairah.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Reply
avatar
July 21, 2012 at 8:41 AM delete

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
Ikmal
AUTHOR
July 21, 2012 at 10:41 AM delete

Assalam done letak link kamu dlm bloglist saya... >.<

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com

Reply
avatar
saljuhumairah
AUTHOR
July 21, 2012 at 12:38 PM delete

salam,
tqvm.. dah masukkan dalam senarai..
selamat berpuasa..

Reply
avatar
KhaiRul Azmi
AUTHOR
July 21, 2012 at 1:40 PM delete

Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
Pka Rahim
AUTHOR
July 21, 2012 at 3:51 PM delete

hi
anda berminat utk menukar link bersama saya??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

tq :))

Reply
avatar
July 22, 2012 at 11:25 AM delete

Assalamualaikum..

anda sudi bertukar link dengan waalid?

sila jawab di SINI

Jom Baca dan komen N3 Terkini Waalid : Mengejar Rahmat Tuhan

Reply
avatar
iyoyul
AUTHOR
July 22, 2012 at 12:48 PM delete

http://aurorua.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan_20.html

BERMINAT TUKAR LINK? FOLOW K..

Reply
avatar
July 22, 2012 at 1:28 PM delete

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Reply
avatar
July 22, 2012 at 9:59 PM delete

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

Ini Blog saya yang lain

Reply
avatar
UmmiAbi
AUTHOR
July 23, 2012 at 12:58 PM delete

Ummi dah folo..Maaf ye, ummi baru nak jejak...Tenet problem.
Ummi nak tanya, Sudikah bertukar link dgn ummi?Jawap k..hehe.
Blog awak ummi dah msukkan dlm bloglist blog ummi:)
Terima kasih ye..
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon