Friday, July 20, 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

Assalamualaikum.. jom join segmen dari Ben Ashaari..


klik banner ni ok..



Kenapa korang kena pilih blog zatie??sebab zatie suka  menambah kenalan baru dan zatie jugak suka baca entry rakan2 blogger yang lain..so, jangan risau laa...korang follow zatie akan zatie follow korang balik janji korang kena tinggalkan jejak korang laa..senang zatie nak terjah blog korang balik..untuk segmen ni zatie akan buat la bloglist baru..jom kita sama2 tukar link dan menambahkan lagi kenalan blogger..


Ok laa..tata.. 





 

31 comments:

  1. YA ... SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA :)

    blog awk dh msuk dlm bloglist yana

    http://nazlyizan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  3. ye . sy berminat dengan tawaran anda :)

    ReplyDelete
  4. Ya. Saya Berminat & Saya telah masukkan link blog awk ke bloglist sy .. tq

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link....
    Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  6. Berminat nak tukar link tak??.....

    http://ohsenyum.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  7. Ya, saya berminat dengan tawaran anda :)
    http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  8. dya setuju..
    dh letak dlm bloglist..n follow sini
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html?showComment=1342762441706#c1816168577144555019

    ReplyDelete
  9. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  10. as salam...

    kita bertukar link nak tak? Selamat Berpuasa...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  11. Salam Ramadhan! :)
    Berminat nak tukar link dengan saya tak? Kalau YA, comment di entry saya DAN letakkan sekali URL/LINK BLOG :D

    http://www.faqihahhusni.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  12. Anda berminat utk menukar link bersama saya?
    http://terbangdisyurga.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  13. Anda berminat untuk tukar link bersama saya ?

    http://akudiadanangan.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    Selamat berpuasa . Btw , kembar lah kita . huhuu

    ReplyDelete
  14. Saya dah letak nama awak dlm list Ramadhan saya, awak just perlu letak saya dalam list awak -> http://mizzsninie.blogspot.com Kalau nak cek betul ke tak boleh cek kat sini -> http://mizzsninie.blogspot.com :D Thanks

    ReplyDelete
  15. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  16. salam ramadhan , berminat tak bertukar link dengan azza ? :)

    http://zaza96.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  17. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

    ReplyDelete
  18. Assalam, sudi tak tukar link dengan saya... hehehe

    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  19. SALAM RAMADHAN..

    JOM TUKAR LINK DENGAN SAYA..

    SY SUDAH MASUKKAN LINK AWK :)





    http://farhah88.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  20. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    ReplyDelete
  21. Salam Ramadhan..

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://saljuhumairah.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  23. Assalam done letak link kamu dlm bloglist saya... >.<

    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. salam,
    tqvm.. dah masukkan dalam senarai..
    selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  25. Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
    Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  26. hi
    anda berminat utk menukar link bersama saya??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    tq :))

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum..

    anda sudi bertukar link dengan waalid?

    sila jawab di SINI

    Jom Baca dan komen N3 Terkini Waalid : Mengejar Rahmat Tuhan

    ReplyDelete
  28. http://aurorua.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan_20.html

    BERMINAT TUKAR LINK? FOLOW K..

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

    Ini Blog saya yang lain

    ReplyDelete
  31. Ummi dah folo..Maaf ye, ummi baru nak jejak...Tenet problem.
    Ummi nak tanya, Sudikah bertukar link dgn ummi?Jawap k..hehe.
    Blog awak ummi dah msukkan dlm bloglist blog ummi:)
    Terima kasih ye..
    http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)