Friday, July 6, 2012

Bloglist Ramadhan bersama Aisyah Humaira'

Assalamualaikum..kali neh zatie join segmen bloglist dari blog Aisyah Humaira'...

klik banner erkk..
Syarat2 nyerr:

Follower blog Aisyah Humaira'
Letak blog Aisyah Humaira' dalam bloglist anda
Buat entry dan letak header bloglist ramadhan bersama aisyah humaira dalam post tersebut beserta link segmen ini.
Nyatakan minimum 3 kelebihan bulan ramadhan yang anda tahu
tag?tak perlu :)


Ok..tu je syarat2 dia...mudah je kan..sekarang zatie nak gtau 3 kelebihan bulan ramadhan..
  • setiap kali satu ibadah yang kita lakukan dibulan ramadhan 70 kali akan digandakan..
  • dibukakan pintu syurga dan ditutup semua pintu neraka..
  • pada 10 akhir ramadhan akan diturunkan malam lailatul qadar tapi bila berlakunya malam lailatul qadar ni tiada sape pun yang tahu..

Orait..selesai sudah...apa lagi korang sumer...jom la join..sambil blogwalking tu boleh jugak kita menambahkan lagi ilmu pengetahuan kita...


Istimewanya bloglist ni adalah::

Blog anda akan berada sepanjang bulan ramadhan dan syawal dalam blog niera.(2 bulan)
tarikh segmen : 14 syaaban - 27 syaaban (4 julai 2012 - 17 julai 2012)
So,anda ada masa untuk join selama 2 minggu ni :)
 


Ok laa...itu sahaja...zatie chow dulu...daaaa..



12 comments:

  1. terima kasih join !

    jom pergi ke blog2 lain pula utk tahu kelebihan ramadhan dalam entry mereka http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/07/peserta-bloglist-ramadhan-bersama.html

    boleh kenal dan follow mereka :)

    ReplyDelete
  2. info yg menarik :D slmat bersegmen..datang dr segmen yg sma..dah follow kamu..
    http://opzzpinky.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum. datang dari segmen yang sama :)

    http://thedaughterofmohammad.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  4. Salam dear. Kt datang bw dari segmen yang sama v(^_________^)v Salam Perkenalan~
    http://suzlinazreena.blogspot.com









    ReplyDelete
  5. banyak manfaatnya bln rmadhan ni..ana dtg dari segmen yg sama
    http://penaislam2u.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. datang melawat dari segmen yang sama.. ^_^

    ReplyDelete
  7. salam, singgah dr segmen yg same.. http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  8. sy dr segmen yg sama...Selamat dtg Ramadhan Kareem http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  9. Salam Ramadhan Izzati :)

    http://bacerjer.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  10. http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    Salam ukhwah.. Dari segmen yang sama.. saya dah lama follow sini.. Jom ke BTS.. ^^

    moga Allah redha atas penulisan kita di alam maya ini..InsyaAllah..

    ReplyDelete
  11. salam...dtg dri segmen yang sama & done follow

    http://betakupu.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  12. Selamat berpuasa zatie..
    dari segmen sama & follow.Jom follow gak
    http://aniceday3.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)