Bloglist Ramadhan bersama Aisyah Humaira'

12:16:00 PM
Assalamualaikum..kali neh zatie join segmen bloglist dari blog Aisyah Humaira'...

klik banner erkk..
Syarat2 nyerr:

Follower blog Aisyah Humaira'
Letak blog Aisyah Humaira' dalam bloglist anda
Buat entry dan letak header bloglist ramadhan bersama aisyah humaira dalam post tersebut beserta link segmen ini.
Nyatakan minimum 3 kelebihan bulan ramadhan yang anda tahu
tag?tak perlu :)


Ok..tu je syarat2 dia...mudah je kan..sekarang zatie nak gtau 3 kelebihan bulan ramadhan..
  • setiap kali satu ibadah yang kita lakukan dibulan ramadhan 70 kali akan digandakan..
  • dibukakan pintu syurga dan ditutup semua pintu neraka..
  • pada 10 akhir ramadhan akan diturunkan malam lailatul qadar tapi bila berlakunya malam lailatul qadar ni tiada sape pun yang tahu..

Orait..selesai sudah...apa lagi korang sumer...jom la join..sambil blogwalking tu boleh jugak kita menambahkan lagi ilmu pengetahuan kita...


Istimewanya bloglist ni adalah::

Blog anda akan berada sepanjang bulan ramadhan dan syawal dalam blog niera.(2 bulan)
tarikh segmen : 14 syaaban - 27 syaaban (4 julai 2012 - 17 julai 2012)
So,anda ada masa untuk join selama 2 minggu ni :)
 


Ok laa...itu sahaja...zatie chow dulu...daaaa..



Artikel Terkait

Previous
Next Post »

12 komen

Write komen
July 7, 2012 at 5:18 PM delete

terima kasih join !

jom pergi ke blog2 lain pula utk tahu kelebihan ramadhan dalam entry mereka http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/07/peserta-bloglist-ramadhan-bersama.html

boleh kenal dan follow mereka :)

Reply
avatar
July 7, 2012 at 5:43 PM delete

info yg menarik :D slmat bersegmen..datang dr segmen yg sma..dah follow kamu..
http://opzzpinky.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

Reply
avatar
Fatihah
AUTHOR
July 7, 2012 at 6:14 PM delete

assalamualaikum. datang dari segmen yang sama :)

http://thedaughterofmohammad.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

Reply
avatar
#ciksuzlin
AUTHOR
July 7, 2012 at 8:48 PM delete

Salam dear. Kt datang bw dari segmen yang sama v(^_________^)v Salam Perkenalan~
http://suzlinazreena.blogspot.com









Reply
avatar
Pena Islam
AUTHOR
July 7, 2012 at 9:38 PM delete

banyak manfaatnya bln rmadhan ni..ana dtg dari segmen yg sama
http://penaislam2u.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

Reply
avatar
July 9, 2012 at 10:22 AM delete

Assalamualaikum.. datang melawat dari segmen yang sama.. ^_^

Reply
avatar
Natasha
AUTHOR
July 11, 2012 at 2:12 AM delete

salam, singgah dr segmen yg same.. http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

Reply
avatar
taqiee din
AUTHOR
July 13, 2012 at 2:31 AM delete

sy dr segmen yg sama...Selamat dtg Ramadhan Kareem http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

Reply
avatar
July 14, 2012 at 11:14 PM delete

Salam Ramadhan Izzati :)

http://bacerjer.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

Reply
avatar
July 17, 2012 at 10:56 PM delete

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

Salam ukhwah.. Dari segmen yang sama.. saya dah lama follow sini.. Jom ke BTS.. ^^

moga Allah redha atas penulisan kita di alam maya ini..InsyaAllah..

Reply
avatar
beta kupu
AUTHOR
July 18, 2012 at 10:50 AM delete

salam...dtg dri segmen yang sama & done follow

http://betakupu.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

Reply
avatar
Sabar
AUTHOR
July 24, 2012 at 2:54 PM delete

Selamat berpuasa zatie..
dari segmen sama & follow.Jom follow gak
http://aniceday3.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon