Friday, July 6, 2012

CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

Assalamualaikum..kali neh zatie join contest dari blog hebat iaitu Hazwan Hairy..


klik banner tu erkk...

Etceli zatie baru je follow blog Hazwan ni...mula2 zatie masuk blog dia tengok gambar kat header dia..dalam hati berkata hensem jugak Hazwan neh...hihihi...(jangan perasan yerr)..blog dia memang simple jerr...tapi yang penting pengisian kat dalam blog tu..tak kisah la blog tu camner pun...lagi tak sangka plak blog dia dapat masuk majalah..memang hebat....jeles nyerr...blog zatie neh tak tau la dapat ke tak peluang camtu..huhu..

Ok..siap dah...kalau korang nak tengok blog dia..tekan la sini errkk..bai2..



p/s:: hari ni ingat awak lagi..adoi..saya tak nak laa...hurmm..

10 komen

DOne follow !

Join jugak ek? hehehe

http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/contest-like-post-win-rm600.html mari join sini..banyak hadiah menarikk..

haha..terima kasih tauuu lawak lak entry anda..ahaha..

salam....terima kasih sbb sudi join contest HH...hargai sgt2 ulasan dari anda..terharu!!! kita sama2 bantu pasti berjaya..hehe...
all the best for u..

tgh list entry ni dlm list tuk d BW nnti..smbil2 tgk pemnang..eh ada contest mega mengenai header..cuba lah..hehe

hai !
niera bw ke blog awesome ni :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

datang melawat sini ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

salam..join contest jgak a...gud luck tau..

http://cindereallacreations.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon