CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

4:14:00 PM
Assalamualaikum..kali neh zatie join contest dari blog hebat iaitu Hazwan Hairy..


klik banner tu erkk...

Etceli zatie baru je follow blog Hazwan ni...mula2 zatie masuk blog dia tengok gambar kat header dia..dalam hati berkata hensem jugak Hazwan neh...hihihi...(jangan perasan yerr)..blog dia memang simple jerr...tapi yang penting pengisian kat dalam blog tu..tak kisah la blog tu camner pun...lagi tak sangka plak blog dia dapat masuk majalah..memang hebat....jeles nyerr...blog zatie neh tak tau la dapat ke tak peluang camtu..huhu..

Ok..siap dah...kalau korang nak tengok blog dia..tekan la sini errkk..bai2..



p/s:: hari ni ingat awak lagi..adoi..saya tak nak laa...hurmm..

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

10 komen

Write komen
July 6, 2012 at 9:16 PM delete

DOne follow !

Join jugak ek? hehehe

Reply
avatar
cynta ieda
AUTHOR
July 6, 2012 at 9:42 PM delete

http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/contest-like-post-win-rm600.html mari join sini..banyak hadiah menarikk..

Reply
avatar
hairy
AUTHOR
July 7, 2012 at 12:30 AM delete

haha..terima kasih tauuu lawak lak entry anda..ahaha..

salam....terima kasih sbb sudi join contest HH...hargai sgt2 ulasan dari anda..terharu!!! kita sama2 bantu pasti berjaya..hehe...
all the best for u..

Reply
avatar
hairy
AUTHOR
July 12, 2012 at 1:23 PM delete

tgh list entry ni dlm list tuk d BW nnti..smbil2 tgk pemnang..eh ada contest mega mengenai header..cuba lah..hehe

Reply
avatar
July 24, 2012 at 7:22 PM delete

hai !
niera bw ke blog awesome ni :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Reply
avatar
HanaNabihah
AUTHOR
July 25, 2012 at 10:13 AM delete

Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

Reply
avatar
Cik Rongoks
AUTHOR
July 25, 2012 at 2:45 PM delete

datang melawat sini ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Reply
avatar
July 25, 2012 at 5:01 PM delete

salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

Reply
avatar
yN crEATioNs
AUTHOR
July 26, 2012 at 2:37 PM delete

salam..join contest jgak a...gud luck tau..

http://cindereallacreations.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon