Thursday, July 12, 2012

Contest MEGA2012 Hazwan Hairy

Assalamualaikum...zatie join contest dari blog Hazwan Hairy lagi..hehehe.etceli pada mulanya zatie rasa berat hati nak join contest ni..nak tau nape??sebab kena taruhkan header...hehehe.zatie bukannya apa..header zatie tu memang tersangatlah simple kalau nak dibanding dengan header blogger2 lain...tapi takpe la..sebab Encik Hairy ni dah jemput untuk join contest neh..so, sebagai rakan blogger zatie bagi sokongan la kat contest yang dia anjurkan ni...dan sekarang saya join contest awak ni yerr Encik Hairy..hehehe...tapi sebelum tu korang undi la header zatie kat contest ni yerr..ingat yerr...korang klik sini ok..tick kat nama NIK NOR IZZATI tu...terima kasih..hehehe..sory erkkk..promote jap..

klik banner kat atas..




Tu la header yang zatie taruhkan untuk contest ni....nak tahu maksud header ni??zatie pun tak tahu..main buat je..hahaha..takde laa..just joking..header zatie ni menggunakan doodle hasil kreativiti Apit...zatie ambik kat blog dia..hehehe..nak lukis sendiri tak reti la...huhu..korang nampak doodle budak perempuan yang pakai skirt putih tu..yang ala2 termenung tu..comel tak??cam zatie je kan??hehehe..etceli zatie ni memang suka termenung pun..sebab tu zatie letak header cam tu..doodle muslimah yang pakai baju pink tu plak menggambarkan yang zatie ni sebenarnya seorang yang periang..periang ke??etceli kedua-dua doodle tu ade kaitan tau...disebalik keceriaan yang ade pada diri zatie tersimpan beribu rasa yang zatie pendamkan..rasa apa tu??biar lah rahsia..hehehe..comelkan doodle2 tu..kecomelannya mesti la macam tuan punyer blog neh...hihi..perasan la plak...yang liplap2 tu bermaksud blog neh menceriakan hidup zatie..kat sini la tempat zatie meluahkan rasa marah, sedih atau gembira...zatie rasa hepy sangat bila berblogging..rama2 tu plak just penyeri header jer...huhuhu....maaf la yerr En Hairy....panjang plak cter header saya neh...hehehe..

Ok laaa...saya dah like tau semua FB penaja tu...jangan kata saya tak like plak sebab saya ni memang kaki like pun..hahahaha..pada yang nak join tu silalah klik kat banner yang dah zatie tepek tuhs..jangan lupa jugak undi header zatie kat contest ini..hehehe...

Cukup dulu setakat ini...penat dah...ok la yerr...tata..


p/s:: ingatkan result degree kuar hari ni..tapi takde pun..hampanya hatiku...huk3..




5 komen

gud luck... kita pon join jugak :)

wahhh xsgka skli invite ja..sgt2 sporting lah..eh comel tau..haha suka tgk krtun2..all the best tuk anda ea..gudluck!ulsan yg penuh dgn mkna...hehe..terharuuu

tuk resault doa byk2 sbb adk HH pn tggu resault upu..haha

jom join http://anereodacandid.blogspot.com/2012/07/segmentnama-saya-superbcantikdan-cunss.html

Assalamualaikum...

GOOD LUCK!!!!

Miss z tak ada FB,
tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

Kalau sudi LIKE lah header miss z juga eh :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon