Monday, July 2, 2012

Contest Word Search Puzzle

Assalamualaikum... kali ni zatie telah dijemput untuk join contest..contest ni dari blog cik zati...ermm..nama kita sama laa...heheehe..terima kasih yerr zati sebab jemput saya join contest ni..dan saya join contest awak ni...

klik banner tu yerr...

Etceli menarik contest ni...zatie memang minat main word search puzzle ni...tapi dah lama tak main word search puzzle ni...nak tengok gambar dia...meh sini..

haa...ni la word search puzzle yang korang kena wat..

Apa lagi...jom la join..tapi korang jangan la letak jawapan kat dalam entry korang plak...emelkan gambar yang korang dh cari jawapan tu kat emel ni g.juice@yahoo.com...hadiah2 dia pun menarik...ni dia hadiah nyerr...

secret parfum untuk 6orang pemenang [lelaki]
bedak arab (kokuryu super summer cake) untuk 3orang pemenang [perempuan]
secret parfum untuk 3orang pemenang [perempuan]


Best kan hadiah dia...menarik laa...dapat perfume...dapat bedak...melaram habisla pasni kalau dapat menang..hehehe...

Tag:


Orait...siap sudah...tarikh tutup adalah  8/8/2012 tepat pada 11.59pm...ok la yerr...daaaa...



6 komen

nama kita sama.. wink2 :)

terima kasih kerana join, gud luck dear :D

waaa...menarik ni nk cuba gak laaa..kut2 ada rezeki :)...cik Izatie, boleh tak S.M nak request macmna Tutorial nak buat post title kat sidebar cik izatie tu...cantik laaa...plezzz....hehehe :D

tahniah, anda pemenang Contest Word Search Puzzle yang zati cari =)

untuk pemenang Contest Word Search Puzzle, mohon pm di fanpage ceritazati dan menghantarkan maklumat seperti yang berikut:
nama penuh (nama dalam IC bukan nama pendek, nama glemer/hot & seangkatan tentera dengannya)
umur
alamat penghantaran
no. telefon
jenis hadiah yang anda mahu sama ada secret parfum ataupun bedak arab (Kokuryu Super Summer Cake)- UNTUK PESERTA PEREMPUAN SAHAJA (pat pat kuih lepat, siapa cepat dia yang dapat hehe)

anda hanya diberi masa seminggu sahaja untuk beri detail, tq =)

contest ni dah tamat eh? a.k.a dah ada pemenang?
melepas nak join. =(

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon