Dulu & sekarang

6:10:00 PM
Assalamualaikum. Salam ramadhan yang ke 10 buat rakan2 blogger yang zatie sayangi. Dah 10 hari kita puasa. Cepat kan berlalu. Hari ni dah 10 ramadhan. Puasa baru 10 hari tapi lagu raya dah main kat radio. Hahaha.. Cepat sungguh. Semangat nak raya. Hihihi..



Nampak tak gambar kat atas tu? Tu adalah gambar zatie dan kawan baik zatie iaitu Afifah. Masa ni kiteorang baru form 2. Entah la. Zatie pun tak ingat. Afifah la yang cakap kat zatie gambar ni masa kiteorang form 2 sebab gambar ni zatie dapat dari dia. Hihihi.. Bila tengok gambar ni buat zatie sengih sorang2. Lucu kot. Gambar masa budak. Tak matured lagi. Hahaha. Orang kata suci bersih lagi. Jerawat2 pun takde. Tapi sekarang banyak kelainannya. Kiteorang pun dah semakin meningkat dewasa. Afifah ni nampak lagi matured tau dari zatie. Zatie plak rasa zatie ni budak lagi. Hahaha. Perasan la kau wahai cik zatie. Hihihi..


Dan ini lah kami berdua yang sekarang. Bezakan dulu dengan yang sekarang? Tapi kami masih muda lagi tau. Baru 21 tahun kot. Muda lagi tu. Hihihi.. Walaupun banyak yang dah berubah tapi kami tetap kawan baik. Macam dulu2 jugak. Akan tetap kawan sampai bila2.


Haaaa. Yang ni pun sama. Zatie dengan siti. Gambar ni masa kiteorang form 5. Nak ambik SPM. Umur baru 17 tahun kot. Masih lagi muda remaja. Hihihi..


Dan inilah kami yang sekarang. Kami yang dah masuk umur 21 tahun. Dah boleh mengundi pun. Hihihi. Ada beza tak dengan yang tadi? Rasanya tak nampak ketara sangat perubahan kami berdua. Masih lagi muda remaja gitu. Hahaha..


Ok laa.. Penat dah. Tak tahu nak taip apa. Zatie chow dulu. Bai2.






Artikel Terkait

Previous
Next Post »

9 komen

Write komen
July 30, 2012 at 11:08 PM delete

dekki ehh tgk gambar demo ngn tune kito!!muhahahahaha

Reply
avatar
July 30, 2012 at 11:09 PM delete

dekki ehh tgk gmbar demo ngn tune kito!!muhahahaha

Reply
avatar
July 30, 2012 at 11:18 PM delete

@Final Year Project hahahha!! jnge deki la abe dio...abe sokmo doh key..hihihi

Reply
avatar
cci
AUTHOR
July 31, 2012 at 5:56 AM delete

ade gak gambar2 kenangan ek.. ^_^

Reply
avatar
Nasuha
AUTHOR
July 31, 2012 at 12:22 PM delete

berbeza wajah masa f2 dan umo 21 thn kn. apapn selamat menjalani ibadah puasa dan salam perkenalan.

Reply
avatar
hazwan hairy
AUTHOR
July 31, 2012 at 12:35 PM delete

wahhh..hery gmbr lama2 dh xde ltk mna xtau dh...klo xleh wat cmni..hikhik....

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
July 31, 2012 at 7:15 PM delete

Kawan baik ker ini....
Dari kecik gambar sampai sekarang ada lagi yek!!

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
July 31, 2012 at 9:44 PM delete

Thanks letakkan saya dalam bloglist
U in my bloglist
Hanif blog bloglist
Check It Out!!!!
Check blog anda berdasarkan bloglist abjad
Every week saya datang melawat tapi dengan syarat always updated blog..hahahha

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon