Geramnyerrr!!!

8:38:00 PM
Assalamualaikum. Zatie geram gler neh..kejap ok kejap tak ok. apa kena neh?? Hadoi. Pening la gini. Nak blogwalking pun susah. Takde mood tau tak. Sory la yerr korang. Post ni nak lepas geram sikit. Nak tau nape? Haaa.. Tengok gambar bawah ni....



Haaaa.. Dah nampak kan? Sebab ni la yang buat zatie geram. Mesti korang ade jadi camni jugak kan? kan? kan? Haisyy.. Nak follow orang pun susah bila jadi cam ni. Hadoi. Hari tu ok jerr.. Sekarang jadi balik. Ingatkan FB jerr suka buat hal. Sekarang blog pun dah tau nak buat hal. Stress la gini. Hurmmm..

 


p/s:: hari ni mood tak berapa nak ok..saya nak awak!!

.

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
July 29, 2012 at 8:41 PM delete

samelahh. jadi cmni jugak. xtau nk wat cmne :((

Reply
avatar
Sue PeLik
AUTHOR
July 29, 2012 at 8:47 PM delete

sama! saya baru okeh sehari. then jadi balik hari neh rasa cam nak lepuk jer huhuhuhu

Reply
avatar
cikmisi leen
AUTHOR
July 29, 2012 at 8:56 PM delete

sabbor jer lah yee~ hehe =)~ dugaan bulan pose. hehe

pape pom, singgah sini ye bla da tak geram ~ hehe

http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/07/e-book-superbb-powerr-tak-menyesal-punya.html

Reply
avatar
cikmisi leen
AUTHOR
July 29, 2012 at 9:12 PM delete

tengs jenguk~ siyes neh ~ terbaekk punya~ kalo berminat, pm kat fbook tu.. dapatkan maklumat lanjut~ anda tak kan menyesal punye.. cikmisi pom camtu gak ~ cuba yee =)

http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/07/e-book-superbb-powerr-tak-menyesal-punya.html

Reply
avatar
Noraim
AUTHOR
July 30, 2012 at 12:05 AM delete

samo la tie. xtubek gmbr pun tp buleh lg follow ore.

#nok! tp xtau nok hok gano. hehe.

Reply
avatar
Cendol
AUTHOR
July 30, 2012 at 12:23 AM delete

ape yg terjadi?ape?gambo tak de?err sorry le cendol lembb sikit bab2 ni.huhu

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon