Geramnyerrr!!!

by - 8:38:00 PM

Assalamualaikum. Zatie geram gler neh..kejap ok kejap tak ok. apa kena neh?? Hadoi. Pening la gini. Nak blogwalking pun susah. Takde mood tau tak. Sory la yerr korang. Post ni nak lepas geram sikit. Nak tau nape? Haaa.. Tengok gambar bawah ni....



Haaaa.. Dah nampak kan? Sebab ni la yang buat zatie geram. Mesti korang ade jadi camni jugak kan? kan? kan? Haisyy.. Nak follow orang pun susah bila jadi cam ni. Hadoi. Hari tu ok jerr.. Sekarang jadi balik. Ingatkan FB jerr suka buat hal. Sekarang blog pun dah tau nak buat hal. Stress la gini. Hurmmm..

 


p/s:: hari ni mood tak berapa nak ok..saya nak awak!!

.

You May Also Like

6 komen

  1. samelahh. jadi cmni jugak. xtau nk wat cmne :((

    ReplyDelete
  2. sama! saya baru okeh sehari. then jadi balik hari neh rasa cam nak lepuk jer huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. sabbor jer lah yee~ hehe =)~ dugaan bulan pose. hehe

    pape pom, singgah sini ye bla da tak geram ~ hehe

    http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/07/e-book-superbb-powerr-tak-menyesal-punya.html

    ReplyDelete
  4. tengs jenguk~ siyes neh ~ terbaekk punya~ kalo berminat, pm kat fbook tu.. dapatkan maklumat lanjut~ anda tak kan menyesal punye.. cikmisi pom camtu gak ~ cuba yee =)

    http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/07/e-book-superbb-powerr-tak-menyesal-punya.html

    ReplyDelete
  5. samo la tie. xtubek gmbr pun tp buleh lg follow ore.

    #nok! tp xtau nok hok gano. hehe.

    ReplyDelete
  6. ape yg terjadi?ape?gambo tak de?err sorry le cendol lembb sikit bab2 ni.huhu

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)