Help me!!!

6:41:00 PM
Assalamualaikum...sebelum tu sila terjah sini dan sini dulu erkkk...hehehe..hurmmmm...boleh tak zatie nak mintak tolong??plizzz....zatie dah tak tau nak wat camne..bingung dah rasa pale otak neh dok pikir...adoi...korang nak tau ape??tengok gambar bawah neh...


ambik dari komen miss z..:D


Korang nampak tak kat atas tu???zatie dah puas edit...tapi tetap jadi camtu jugak...nape erkkk???ade sape2 leh tolong tak??mesti korang neh ade yang bijak pandai bab editing blog neh...tolong laa yerrr...tolong tunjuk ajarkan nape jadi camtu...bingung dah pale neh dok pikir...tak tau nak wat camner...hurmmm...zatie harap ade laa antara rakan blogger kita neh nak bantu zatie...huhuhu...

Ok laaa...nak chow dulu...daaa...



p/s:: pasal neh laaa saya tak buat komen 'Pop up' window...huhuhuhu




Artikel Terkait

Previous
Next Post »

7 komen

Write komen
Kira Kekuri
AUTHOR
July 3, 2012 at 7:44 PM delete

follow awak dari blog miss z
:D
uitm ya? saya pon, tapi uitm sabah :)

Reply
avatar
July 3, 2012 at 8:35 PM delete

ada keluar nm 2kli ker..?tp elok j nie..kn:-)

Reply
avatar
rAIHan
AUTHOR
July 3, 2012 at 8:40 PM delete

tak tahu plak npe jdi gitu. raihan pon tak pakar sgt bab edit2 nie.^^

Reply
avatar
Noraim
AUTHOR
July 4, 2012 at 2:12 AM delete

kira, zatie ni classmate sy. hehe.

Reply
avatar
Noraim
AUTHOR
July 4, 2012 at 4:58 PM delete

ore lagi la xreti tie. hikhik.

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon