I'm Not Ok..

1:20:00 AM
Assalamualaikum.. seharian menyepi  tanpa wat kuar entry..maafkan zatie erkk...etceli zatie takde mood sangat.. So, i'm not ok laaa..huhu...hurmm..memang zatie tak berapa ok sangat lepas kuar nyer result penerapan diploma ke degree UiTM tu.sejujurnya zatie rasa teramat la kecewa..bagi korang yang pernah lalui macam mana gagalnya mendapat tawaran untuk sambung belajar mesti korang frust kan??sama la dengan apa yang zatie rasakan sekarang ni.. zatie rasa stress sangat tambah2 lagi asyik dok tengok kawan2 bincang pasal nak masuk degree nanti..timbul rasa iri di hati ni...huhuhu..

Zatie nak mintak maaf sangat2 kat korang yang ade jemput zatie untuk join segmen ke contest or whatever laa sebab zatie masih lagi takde mood nak join..huhuhu..fikiran tengah bercelaru...hati masih sedih...tapi insyaallah bagi yang singgah blog zatie dan korang ade tinggalkan jejak korang akan zatie singgah balik blog korang..jangan risau erkk...yang follow zatie pun akan zatie follow balik..cuma nak wat kuar entry tu sedikit kemalasan dan agak takde idea...huhuhu...

Petang tadi zatie dan kawan2 yang tak berjaya untuk sambung degree dan terpaksa membuat rayuan telah pun menghantar emel kat VC UiTM iaitu Prof Dato' Sahol untuk memohon rayuan bagi menyambung pengajian kami..sebenarnya Dato' Sahol sendiri yang meminta agar kami yang tak berjaya untuk memohon rayuan kepada dia sendiri melalui emelnya... yerrr laaa..kalau kita nak jumpa dia mesti susahkan..so, zatie pun dah hantar emel kat dia tadi..semoga dia tengok emel zatie tu dan zatie amat berharap dapat sambung belajar lagi..



Zatie sedar semua ni adalah ujian Allah buat zatie dan zatie akan cuba untuk jadi seorang gadis yang cekal menghadapi segala ujian ini..sebenarnya bila jadi camni buat zatie rasa makin kuat dan lebih mahu berusaha untuk dapatkan sesuatu..yerrr..prinsip zatie sendiri tak akan mengalah untuk dapatkan sesuatu..zatie akan tetap berusaha jugak untuk dapatkan apa yang zatie inginkan..selebihnya kita haruslah berserah dan bertawakal pada Allah..apa yang penting usaha dan doa banyak2..zatie nak ucapkan terima kasih pada rakan2 blogger yang bagi zatie semangat dan kekuatan untuk hadapi semua ni...tak dilupakan jugak buat kawan2 zatie dan senior2 zatie yang banyak bagi semangat dan kata2 perangsang untuk zatie terus hadapi semua ni dan yakin bahawa kalau ade rezeki takkan ke mana..mungkin sekarang ni Allah sedang mahu menguji tahap kesabaran kita..yerr..zatie akan bersabar...zatie jugak mengharapkan doa dari kalian agar zatie menjadi kuat dan tabah hadapi semua ni..


tolong like header zatie kat sini yerrr...terima kasih..


p/s:: saya cuba tak nak fikir awak..tapi otak saya ni asyik nak ingat awak jerr..hu3..





Artikel Terkait

Previous
Next Post »

3 komen

Write komen
haz
AUTHOR
July 19, 2012 at 2:07 AM delete

bwk byk bersbr yee. insyaallah prof sahol akan bantu awak =) I'll pray for u ^^

Reply
avatar
hairy
AUTHOR
July 19, 2012 at 11:55 AM delete

sabar ea...nnti mesti ada rezeki..try do the best ok..boleh tuh...mntk tlg yg pakar...

Reply
avatar
Amir Faki
AUTHOR
February 6, 2013 at 8:00 AM delete

skarang da dapat ke??camne hantar rayuan kat dato sahol??can u help me?? :-(

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon