Sunday, July 15, 2012

Kem Kecemerlangan Murid

Assalamualaikum...sebelum zatie nak mulakan cerita tolong like gambar header zatie kat contest ni erkkk...klik kat sini...terima kasih...dah berapa hari tak update blog..maaf la erkkk..tak sempat..zatie kena jadi fasilitator kat sekolah rendah...sekolah tu pun sekolah zatie jugak satu ketika dahulu...tempat zatie membesar menjadi seorang manusia seperti sekarang ni....

Pengalaman yang sangat berharga untuk diri zatie...dapat adik2 baru...sejujurnya pada mulanya zatie agak keberatan untuk join program ni..tapi ade kawan yang ajak dan zatie rasa memang patut zatie join..lagi pun bukan sekolah lain..sekolah zatie jugak..tapi sememangnya program ni memang best...walaupun kena handle budak2 sekolah rendah dengan melayan kerenah nakalnya tapi zatie enjoy dan rasa hepy sangat...lagipun zatie dapat anak2 buah yang sangat sporting...walaupun mereka ni nakal tapi mereka tetap hormatkan zatie dan kawan zatie ni sebagai kakak mereka...terharu sehhh...etceli zatie tak handle sorang pun untuk kumpulan ni..zatie berpasangan dengan kawan zatie jugak iaitu Adila...kami memang enjoy sangat kem ni...

Walau apa pun zatie memang dah rasa rindukan mereka..mereka pun dah mula rapat dengan zatie dan adila...kami dah anggap mereka macam adik kami sendiri..ok laa...korang tengok je la gambar2 ni yerrr...


wif adila..

guru2 yang pernah mendidik ku satu ketika dahulu..

grup fasilitator

fasilitator perempuan bersama guru besar...

fasilitator lelaki bersama guru besar...

hasil kerja kumpulan kami...

inilah kumpulan kami..kumpulan 5...

bersama adik2 tersayang..

anak buah jugak ni...

Ok laaaa...tu je nak share dengan korang...janga lupa yerr...klik like kat sini...terima kasih...



p/s:: duka dalam gembira...harap2 masih ada harapan...huhuhu..





3 komen

if kt skolah bile kne jd fasi, byk rase kesian kt peserta maybe sbb kecik2 lg kan.. tp bile kt U kne jd fasi, slalu ade rase nk buli diorg, ambik signature lah hape lah.. :) haha

zaman degree dlu akak de pernah jd fasi2 ni..^^ sronok jgk..

wahhh intro tu menarik...hahah....gudluck tau...wahhh dasytnya anda...

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon